Mesut Kurtis İstanbul’da

Dünyaca ünlü tasavvuf musikisi sanatçısı Mesut Kurtis, Anadolu Gençlik Derneği’nin Kutlu Doğum 2009 etkinliklerinin konuğu olacak.

Kur’an Ziyafetleri, Tasavvuf Musikisi Konserleri, Naat-ı Şerifler, Semazenler ve Umre Hediyesi

Hazreti Peygamber’in kutlu doğumunu anma programları tüm hızı ile devam ediyor. Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi de iki muhteşem program ile kutlu doğumu kutluyor. Kur’an Ziyafetlerinin, Naat-ı Şerif seslendirmelerinin, Tasavvuf Musikisi Konserlerinin ve Umre çekilişlerinin yer alacağı programlara tüm İstanbul haklı davetli. Dünyaca ünlü tasavvuf musikisi sanatçısı Mesut Kurtis’in yanı sıra; Kuran-ı Kerim tilavetleriyle İshak Danış, Ahmet Naim İnce, İran’dan çocuk hafız Miralirıza Mousavi, Naat-ı Şeriflerle Sacit Onan ve Seyfullah Kartal, Semazen ve sinevizyon gösterileri yer alacak.

Hazreti Peygamber’in kutlu doğumunu anma programları tüm hızı ile devam ediyor. Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi de iki muhteşem program ile kutlu doğumu kutluyor. Kur’an Ziyafetlerinin, Naat-ı Şerif seslendirmelerinin, Tasavvuf Musikisi Konserlerinin ve Umre çekilişlerinin yer alacağı programlara tüm İstanbul haklı davetli. Peygamber Efendimiz’in (SAV) hasretle anılacağı programlar 25 ve 27 Nisan tarihlerinde İstanbul’un iki yakasında iki program şeklinde gerçekleştirilecek. Programlar, Avrupa yakasında 25 Nisan’da Bağcılar Olimpik Kapalı Spor Salonu’nda, Anadolu yakasında ise 27 Nisan’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapılacak.  

ÇEKİLİŞLE UMRE HEDİYE EDİLECEK
25 Nisan’da Bağcılar Olimpik Kapalı Spor Salonu’nda ve 27 Nisan’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilecek programların içeriği de aynı olacak. Programlar akşam 20:00’da Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi Başkanı M. Kerem Öncel’in açış konuşmasıyla başlayacak. Dünyaca ünlü tasavvuf musikisi sanatçısı Mesut Kurtis’in yanı sıra; Kuran-ı Kerim tilavetleriyle İshak Danış, Ahmet Naim İnce, İran’dan çocuk hafız Miralirıza Mousavi, Naat-ı Şeriflerle Sacit Onan ve Seyfullah Kartal, Semazen ve sinevizyon gösterileri yer alacak. Bu arada programlara katılacak vatandaşlarımıza çekilişle umre seyahati hediye edilecek. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri