Yılın demokrasi büyük onur ödülü Toptan'a

TBMM Başkanı Köksal Toptan, Siyaset Dergisi'nin düzenlediği ödül töreninde Yılın Demokrasi Büyük Onur Ödülü'ne layık görüldü. Törende Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ile Ulaştırma Bakanı Binail Yıldırım da 'Yılın Bakanı' ödüllerini aldı.

Türkiye'de 15. yılını kutlayan Siyaset Dergisi, Ankara'da düzenlediği törende en önemli ödülü olan Yılın Demokrasi Büyük Onur Ödülü'nü TBMM Başkanı Toptan'a verdi. Meclis Başkanı, ödülünü Siyaset Dergisi'nin Genel Yayın Müdürü Gül Kılıçarslan'dan aldı.

Eski KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın da katıldığı ödül töreninde, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ile Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, 'Yılın Bakanı' ödüllerine layık bulundu. Sivasspor'un 'Yılın Futbol Takımı' ödülünü aldığı törende 'Yılın Televizyon Ödülü'nü TRT, Yılın Televizyon Eğitim Yayını Ödülünü ise STV kazandı.

Siyaset Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Gül Kılıçaslan, konuşmasında Ermenistan'la Türkiye arasındaki son dönemde gelişen ilişkilere dikkat çekti. Ermenistan'ın Azerbaycan'ın toprak bütünlüğüne saygı göstermesi gerektiğine dikkat çeken Kılıçaslan, Dağlık Karabağ konusunda da Ermenistan'ın adım atması halinde Türkiye, Ermenistan ve Azerbaycan arasında daha güzel günler yaşanacağını vurguladı.

Sanat, siyaset, spor, iş ve televizyon dünyasından çok sayıda konuğun katıldığı gece, 15. Yıl pastasının kesilmesiyle sona erdi.

(CİHAN)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri