Adnan Oktar'la Ahir Zaman Sohbetleri

Bilim Araştırma Vakfı Fahri Başkanı Sayın Adnan Oktar’ın Başkent Tv’de bugün 22.00- 23.30 saatleri arasında yayınlanacak olan röportajını habervaktim.com ve harunyahya.tv internet sitelerinden canlı olarak izleyebilir, Sayın Adnan Oktar&rsquo

Harun Yahya müstear ismini kullanan Adnan Oktar 1956 yılında Ankara’da doğdu. İstanbul Güzel Sanatlar Akademisinde ve İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümünde öğrenim gördü. Sayın Adnan Oktar hayatını tamamen Allah'ın varlığını ve birliğini insanlara anlatmaya, Kuran ahlakını yaymaya, materyalist ve ateist ideolojileri fikren mağlup etmeye, gerçek Atatürkçülüğü yayıp devletin bekasını ve milletin bütünlüğünü savunmaya adamış, dünya çapında tanınan bir fikir adamıdır. Sayın Adnan Oktar, üniversite yıllarından başlayarak hayatının her döneminde bu kutlu amaca hizmet vermiş ve hiçbir zaman zorluklar karşısında yılmamıştır. Bugün hala büyük bir sabır ve kararlılık göstererek, materyalist, Darwinist ve bölücü odaklardan gelen tüm baskılara karşın fikri mücadelesini devam ettirmektedir.
Sayın Adnan Oktar’ın birbirinden değerli 300’ü aşkın eseri, 60'dan fazla dile çevrilmiştir ve bu eserlerden faydalanılarak 200'ü Türkçe, toplam 43 dilde 550 internet sitesi hazırlanmıştır. Nitekim Adnan Oktar’ın eserleri Hindistan’dan Amerika’ya, İngiltere’den Endonezya’ya, Polonya’dan Bosna Hersek’e ve Fransa’dan Rusya’ya kadar dünyanın daha pek çok ülkesinde beğeniyle okunmaktadır. 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri