Kavaf'tan yurtlara baskın ziyaret

Kadın ve aileden sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Ankara'daki çeşitli sosyal hizmet kurumlarını habersiz ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Habersiz ziyaretler sürecek.

Kavaf, ilk olarak Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesindeki Saray Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne giderek, özürlülerin hizmet aldığı mutfak, yatakhane, revir gibi üniteleri denetledi. Kurumdaki özürlülerle de yakından ilgilenen Bakan Kavaf, yetkililerden merkezle ilgili bilgi aldı.

Sosyal hizmetlerin yeni hizmet modellerinden biri olan Saray Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi kampüsündeki engelsiz yaşam merkezlerinde de incelemelerde bulunan Kavaf, özürlü çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakan Kavaf, daha sonra Öğretmen Necla Kızılbağ Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Huzurevinde kalan yaşlılarla tek tek ilgilenen Bakan Kavaf, daha sonra da Atatürk Çocuk Yuvası tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen gençlik şölenine katıldı. 

Selma Aliye Kavaf'ın önümüzdeki günlerde de sosyal hizmet kurumlarını haber vermeden inceleyeceği öğrenildi.

(AA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri