Bursalı Suat Şenocak tarihi filmde rol aldı

Takva filmindeki rolüyle dikkat çeken Öznur Kula gibi Türk sinema, tiyatro ve resim ve manken dünyasının tanınmış ismin "gönüllü" olarak rol aldığı "Renklerde Kaybolan Hayat" filminde, Bursalı sinema yönetmeni Suat Şenocak da Abidin Dino'nun ağabeyi

Bu yıl ikinci uzun metraj sinema filminde oynayan Şenocak daha önce Reha Erdem'in nisan ayında çekimlerini tamamladığı Kosmos adlı filminde de rol almıştı. 

Şenocak, böylesi tarihi projede yer almaktan son derece memnun olduğunu belirterek, "Yönetmen arkadaşım Metin Güngör çok zorlu bir işe el attı ve ben de sinemaya emek veren bir dostu olarak projesine desteklemek istedim. Abidin Dino'nın ağabeyi Arif Dino'yu canlandırmaya çalıştım." dedi.

Rol aldığı 2 sinema filmi projesinin önemli yapıtlar olduğunun altını çizen Şenocak, "Metin Güngör çok iyi bir sinema adamı. Projesini zor koşullarda da olsa çekmeyi başardı. Ben de bu iki oyunculuk deneyiminden sonra kendi uzun metraj sinema filmimi çekmek istiyorum. Bursaspor taraftarının sabırsızlıkla beklediği, "CAMCI/Bir Taraftarın Anatomisi" adlı uzun metraj filmin çekimlerine eylül ayı gibi başlamayı planlıyoruz. Bursa'ya ait olacak bu sinema projemizin, hem kentimizin, hem de Bursasporumuz'un, ulusal ve uluslar arası tanıtımına katkı sağlayacağını düşünüyorum ve taraftarlarımız gibi, tüm Bursalı hemşerilerimizi projemize sahip çıkma çağrısı yapıyorum" şeklinde konuştu. (CİHAN)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri