Öğlen namazına nasıl kalkılır?

Yazar Bülent Akyürek yakında yayınlanacak yeni kitabıyla da adından söz ettireceğe benziyor. “Öğlen namazına nasıl kalkılır?” isimli ilginç eser cep boyda okuyuculara sunulacak.

OKURLARIYLA CEPTE BULUŞUYOR
Yazar Bülent Akyürek Fincan Yayınları’na transfer oldu. “Yılgın Türkler, İçinizdeki Öküze ‘Oha’ Deyin, İtin Biri” gibi çok baskı yapan kitapların yazarı Akyürek, eserlerini Fincan Yayınları etiketiyle okuyucusuyla buluşturmaya başladı. İlk olarak “Yılgın Türkler ve “İçinizdeki Öküze Oha Deyin” kitapları cep boyutunda basıldı. Kitaplar cepboy olarak en kaliteli kağıt ve kapağa basılmakla kalmıyor, özel fiyatıyla da okuyucusunu destekliyor. Nitekim bu eserler 9.90 TL fiyatıyla tüm kitapçı raflarında yerini almaya başladı. Sonraki aylarda ise, “Cinnetim Cennetimdir, İtin Biri, Yağmur Getiren Fırtına” isimli kitaplar okuyucularıyla artık cepte buluşacak.

Büyük tartışmalara sebep olan ve 19. baskısını yapan “İçinizdeki Öküze Oha Deyin kitabı bilindiği gibi Dünyada ilk kez kişisel gelişim kitaplarının zararlarını anlatan bir eser olarak tanınıyor.

Akyürek’in okurlarından ricası

Geçmişteki baskıların korsanı çoğu kitapçılara da sızdığı için yazar okurlarından bundan böyle kitaplarının cep boylarını tercih etmelerini rica ediyor. Yazar Akyürek’in yakında yayınlanacak olan en son çalışması ise “Öğlen Namazına Nasıl Kalkılır?” başlığını taşıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri