İLESAM'da darbe girişimi başarısızlıkla sonuçlandı

29 Ağustos 2009 tarihinde İLESAM'ın dört Yönetim Kurulu üyesinin de karıştığı bir planla, mevcut başkanın hukuk dışı yollarla devirme girişimi gerçekleşmişti. İLESAM'dan yapılan açıklamada, girişimin hukuk nezdinde başarısızlıkla sonuçlandığı bildirildi.

İLESAM'ın açıklaması şöyle: 

İLESAM'ın gerçek sahibi, İLESAM'ın üyeleridir. Üyelerimiz her türlü gelişmeler hakkında bilgilendirerek saydam ve şeffaf bir yönetim, en temel ilkemiz. Üyelerimizden aldığımız güçle üyelerimize hizmet sunuyoruz.

29 Ağustos 2009 tarihinde İLESAM'ın dört Yönetim Kurulu üyesin de karıştığı Başkanımızı hukuk dışı yollarla devirme girişimi gerçekleşmişti. Bu girişim hukuk nezninde başarısız olmuştur. 31 Ağustos 2009 tarihinde aynı kişilerin İLESAM Genel Merkezi'nde hukuka aykırı olarak fiili hakimiyet kurma girişimleri de konunun resmi makamlara intikal etmesi neticesi sonuçsuz kalmıştır.

Darbe heveslilerini kınıyor, Meslek Birliğimizin üyelerimizle bütünleşerek Türkiye'de eser sahiplerinin haklarını koruma yolunda atılımlarımızın artarak devam edeceğini bu vesileyle bir kez daha üyelerimizle paylaşıyoruz.

Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM)
İzmir Cad. No: 33/16 06440 Kızılay ANKARA
http://www.ilesam.org.tr
ilesam@ilesam.org.tr
Tel:(0312) 419 49 38
Faks: (0312) 419 49 39

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri