Emniyet müdürünün fotoğrafları galeri gibi

Emniyet müdürünün fotoğrafları polisevini sanat galerisine çevirdi

Çorum Emniyet Müdürü Necmettin Emre'nin boş zamanlarında çektiği fotoğraflar Çorum Polisevi'nin duvarlarını süslüyor. Polisevi bu görüntüsüyle sanat galerisini andırıyor. 

Haziran ayındaki kararname ile Artvin Emniyet Müdürlüğü'nden Çorum Emniyet Müdürlüğü'ne atanan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Necmettin Emre, göreve başlamasının ardından ilk icraat olarak polisevini baştan aşağı yeniletti. Odaları, yemek salonu, dinlenme ve diğer bölümleriyle standartların altında olan polisevi, çalışmaların ardından modern bir yüze kavuştu.

Polisevinin tamamen yenilendiğini söyleyen Necmettin Emre, "Çorum'a ilk geldiğimde binanın fiziki yapısı şaşılacak derecede kötüydü. Binayı fayanslarından tutun duvardaki boyalara kadar her yerini değiştirdik ve daha güzel, daha kullanışlı hale getirdik. Şimdi insanların kalacağı odalar çok daha lüks ve iç açıcı. Çalışmaları 20 gün içinde bitirmeyi düşünüyoruz." dedi.

Polisevinde dikkat çeken yenileme çalışmalarından biri de duvarlardaki tablolar. Emniyet Müdürü Necmettin Emre tarafından çekilen 20'ye yakın fotoğraf polisevinin duvarlarını süslüyor.

Fotoğraf çekme merakını anlatan Emre, boş zamanlarında doğa fotoğrafı çektiğini söyledi. Önceki görev yeri Artvin ve Anadolu'nun değişik yerlerinde çektiği fotoğraflarının polisevinde sergilendiğini belirten Emre, "Boş zamanlarımda ve gittiğim yerlerde fotoğraf çektim. Doğanın eşsiz güzelliğini fotoğraf karelerine aktarmaya çalıştım ve Çorum'a gelince bunu polisevinde değerlendirmek istedim. Neden normal bir tablo olacağına benim çektiğim doğa fotoğrafları olmasın dedim. Amacımız bir nebze de olsa insanların içini açmak, doğanın o eşsiz güzelliğini içlerinde hissettirmek." şeklinde konuştu.

Polisevine gelen konuklar, Emniyet Müdürü Necmettin Emre imzalı fotoğrafları görünce hem şaşırıyor hem de beğeni ile inceliyor. (CİHAN)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri