'Aile içi problemlerin temelinde iletişimsizlik yatıyor'

Fatih Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Efkan Yeşildağ, günümüzde aile içerisinde yaşanan problemlerin temelinde iletişimsizliğin yattığını söyledi.

Yeşildağ, anne-baba ve eğitimcilerin, çocuk eğitimi ve gelişimi konusunda her geçen gün bilgi birikimlerini geliştirmesine rağmen, çocuklarla ilgili sorunların azalmadığını aksine arttığını dile getirdi.

Kırşehir'de Akasya Derneği tarafından Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen "Liderlik ve Motivasyon" konulu seminere AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Belediye Başkan yardımcıları Duran Atasoy, Veli Şahin ve Yaşar Sulu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, SGK İl Müdürü M.Ali Fırat, İş Kurumu İl Müdürü Fazlı Küçük, çok sayıda il müdürü ve bürokrat katıldı.

Akasya Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Güçlü'nün açılış konuşmasının ardından katılımcılara dernek faaliyetlerini anlatan tanıtım filmi gösterildi.

Film gösteriminden sonra sahneye gelen Fatih Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Efkan Yeşildağ "Liderlik ve Motivasyon" konulu seminer verdi.

Katılımcıların ilgiyle dinlediği seminerin ardından ziyaretçiler için mini bir kokteyl verildi.

Ardından düzenlenen "Sevgi Anne- Güven Baba" temalı aile iletişim seminerinde konuşan Efkan Yeşildağ, eşler arası ilişkilerden, çocukların eğitimine, ebeveynlerin çocuklarına karşı davranışlarına kadar birçok konuda anlattığı öykülerle pratik çözümler aktardı.

Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden, seminerin sonunda Efkan Yeşildağ'a çiçek verdi.



(CİHAN)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri