Kızlarının kaçırıldığı iddiasıyla jandarmaya başvurdular

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yaşayan yaşlı çift, 2 kızının bir avukat tarafından kaçırıldığını iddia ederek jandarmaya başvurdu. 

Fethiye'nin Eşen beldesinde yaşayan Hasan (76) ve Hatice Kalkız (59) çifti, ellerindeki fotoğraflarla Fethiye sokaklarında kızlarını arıyor. 

Kızları Nazire Cüce (35) ve Kadriye Kakız (23)'ın Fethiye'de avukatlık yapan S.S. tarafından kaçırıldığını iddia eden anne baba, jandarmaya başvurarak kızlarının geri getirilmesini istedi.

Gözyaşları içinde kızlarının kaybolma hikayesini anlatan anne Hatice Kalkız, kızlarının kandırıldığını söyledi.

Avukatla iki yıl önce bir tarla davasına bakması için anlaştıklarını ifade eden yaşlı çift, evlerine gelip gitmeye başlayan avukat S.S.'nin annesine bakması için kızlarıyla anlaşma sağladığını belirtti.

Kızlarının bir yıl boyunca avukatın Fethiye'de bulunan evinde yatılı olarak çalıştığını ve iki ay önce işi bırakarak Eşen Beldesi Gölbent köyündeki evlerine geri döndüğünü kaydeden anne Kalkız, dün eve gelen avukatın kızlarını evden alıp gittiğini anlattı.

Tüm engel olma çalışmalarına rağmen avukatın iki kızını da arabaya bindirip götürdüğünü açıklayan Hatice Kalkız, "Kızların yaşı büyük olduğu için engel olamıyoruz ama kızlarımızı götürürken beni de dövdü. Onlar benim canlarım. Kızlarımın bulunmasını istiyorum." diye konuştu.

Kalkız, konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu ifade etti.

(CİHAN)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri