İrfan Mektebi’nin Aralık sayısı çıktı!

İrfan Mektebi Dergisi 4. Yaşında, Şarktaki sorunların reçetesini sunuyor. Hicri yılbaşını tebrik eden İrfan Mektebi’nin 37. Sayısının kapağı "Şarkta; millet, vatan menfaati için din ilimleri esas olmalıdır" dosya konusunu gündeme alıyor.

Dosyada, Cemal Erşen, "Kürt meselesine Üstad Bediüzzaman’dan çözümler" başlıklı yazısıyla Kürt meselesine en gerçekçi çözümleri, Türkler ve Kürtlerin iki kardeş millet olduğunu tatlı üslubuyla okurlarına takdim ediyor. "Lider içimizden biri olmalı" başlığıyla İdris Tüzün, "Mevlana Müzesi ile mülakat" başlıklı söyleşisiyle Zafer Şık, "Domuz Gribi" başlığıyla güncel diğer bir sağlık sorununu kaleme alan Dr. M. Hilmi Akşamoğlu kapakta yerini almış.

Metin Said Serdengeçti, “Lokma vardır, dünya ile meşgul eder; lokma vardır, ahiret ile meşgul eder” yazısıyla helal kazanç ve lokmanın önemini anlatırken, M. Enes Çalık, "100 soruda hadis ilmi" başlıklı yazısına devam ediyor. Diğer konu ve yazarlar; Bilim-Teknoloji, Tarih Penceresinden, Bedesten, Aşure ve Sağlık köşeleri faydalı bilgilerle okurlarını bekliyor.
"Peygamber Efendimiz (asm)" konulu hikâye, makale ve şiir yarışmasına "Kalemler Yarışıyor"a kalem sahiplerini davet ediyor.

İrfan Mektebi, abonelik için telefon: 0212 472 60 32 www.irfanmektebi.com


Ayrıntılı bilgi için:  
Telefon: 0212 4726032
Faks: 0212 6961386
E-posta: dergi@irfanmektebi.com
Web: www.irfanmektebi.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri