Bereket füzecileri var!..

Önce siz değerli okuyucularımın ve Alem-i İslâm’ın mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum..
Ardından da yazımıza geçelim..
Fenerbahçe, Denizlispor engelini 1-0’la zor aştı..
Aslında işi kolaycasına götürüyordu; ancak hakem hatası bu müsabakada da karşısına çıktı.. Hakem hataları son bulmuyor.. Bu maçta Fener’e.. Bir başka maçta ise bir başkasına.. Adetten oldu sanki.. Her maça damgasını vuruyor hakemler..
İki takım da maçın üçte ikilik kısmında izleyenleri resmen uyuttu.. Ne doğru dürüst bir gol pozisyonu vardı, ne hız, ne de hareket.. Sadece ilk yarının son dakikasında Volkan % 100’lük bir topu çıkardı.. Hepsi o..
İkinci devre Aragones uykudan uyandı ve yanlış tertipten vazgeçip oyuna Deivid’le Emre’yi aldı.. Emre de oyuna girer girmez önünde bulduğu topa öyle bir yerleştirdi ki; top adeta “Scud Füzesi” misali Denizlispor ağlarıyla buluştu.. Emre’ye secde ettiren bu gol, Fener’i kamçıladı, Denizli’yi ise paniğe sevketti..
Derken, başlıkta da belirttiğimiz gibi Deivid’den de bir füze izledik.. Hem de ne füze!.. Deivid’in bazukası Emre’ninkinden de uzaktı.. Top neredeyse kalenin yarım metre içine düştü ama yan hakem devam kararı verdi.. 0rta hakem de ona uyunca buz gibi gol güme gitti..
Fenerbahçe’nin golü sayılmadı sayılmasına da, bereket versin maç böyle bitti.. Şayet Denizlispor bir gol bulup da müsabaka berabere filan bitseydi, işte o zaman “yandı gülüm keten helva” olurdu..
Netice-i kelâm; Fenerbahçe önemli bir 3 puan aldı..
Hakemler ise bir kere daha sınıfta kaldı..

Geçtiğimiz haftanın yaralısı Beşiktaş, bu hafta da evinde tuş oldu..
Ligin zehir zemberek takımlarından Ankaraspor koskoca Beşiktaş’ı sildi süpürdü.. Skor: 3-1
Sonuç çok daha farklı olabilirdi.. Maçı izleyemeyenler için söylersek eğer; maçın hakkı 6 ya da 7-2 filan olurdu..
İnönü’de hüsran.. İnönü’de intihar.. Ya da harakiri..
İsmini ne koyarsanız koyun!..
Beşiktaş adına alınan neticeler ortada.. Her olumsuz skor sonrası ister istemez insan, Ertuğrul Sağlam’la Mustafa Denizli muhabbetine takılıp kalıyor.. Bir maçlık Avrupa bozgunu sonrası Ertuğrul Sağlam’ı gönderenler, şimdi “Arpacı Kumrusu” gibi düşünüyorlar..
Ne günahı vardı Ertuğrul’un?..
Denizli hani kurtarıcıydı..
Hani Denizli’yle güneşli günler yakındı..
Ankaraspor önünde izlediğimiz Beşiktaş doğru dürüst üç pası bile yapamayan bir takım hüviyetindeydi..
Holosko nerede?..
Kapalı defansları dikine koşularla açma yeteneği olan bu sprinter çocuğu Denizli neden düşünmüyor?..
Düşünse de Holosko’nun hakkı son on dakika mı?..
Bunları Beşiktaşlıların iyice irdelemesi gerekiyor..
Ankaraspor’a gelince..
Aykut Kocaman koç gibi bir takım meydana getirmiş..
Çok koşan, 90 dakika pres yapan, oyunu istediği zaman daraltıp istediği zaman açan, kenarları çok iyi kullanan, en önemlisi de topsuz oyunu iyi becerebilen elemanların takımı olmuş Ankaraspor!..
Misal mi?.. Özer.. Bayıldım bu çocuğa.. Misal mi?.. Hürriyet.. Körük ciğerli aslan parçası.. Sahada basmadığı yer bırakmadı.. Fatih Terim görsün artık Hürriyet’i.. Yalnız bunlar mı?..Ediz.. Adem.. Murat Tosun.. Bilal.. Neca.. Erhan.. Uğur.. Kaleci Senecky.. Hepsi yüreklerini koyarak oynadılar.. Ve aldıkları bu galibiyeti analarının ak sütü gibi helal ettirdiler..

Beşiktaş camiasına bir dost uyarısı daha..
Kendilerini “ÇARŞI” grubu olarak tanımlayanlar, asla ve asla şanlı Beşiktaş’ın tamamını temsil edemez.. Bu küfürbaz gruptan bir hayli rahatsız olanlar var çünkü.. İki gündür mesaj kutum Çarşı’nın söylemlerinden rahatsız olan Beşiktaşlı okuyucularımın mesajlarıyla doldu taştı..
Güncel olayları tribüne taşıyoruz mantığıyla ona buna sataşıp küfür eden bu saygısızlar ordusu, bu defa da Aykut Kocaman’a ve Melih Gökçek’e ağıza alınmayacak küfürler ettiler.. Bu grup maalesef tribünleri bile ikiye böldü.. Beşiktaş tribünlerinin önemli kısmı da bu grubu sevmiyor.. Bunlar bir avuç kadar ama, yine de tesir sahaları var.. Beşiktaşlı okuyucularım, bu grubun CHP tandanslı kişilerden müteşekkil olduklarını söylüyor.. Zaten attıkları sloganlara bakıldığında okuyucularımın haklı oldukları da anlaşılıyor..
Kısacası; CHP mantalitesi, Beşiktaş tribünlerine de ne yazık ki sirayet etmiş.. Cennetmekân Sultan Abdülhamit Han’ın takımı olarak da bilinen şanlı Beşiktaş’a böyle küfürbaz seyirciler kesinlikle yakışmıyor..