Bursa’da muhteşem gece

Bursa’da muhteşem gece
Anadolu Gençlik Derneği ( AGD ) Bursa Şube’since Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Mekke’nin Fethi gecesine Bursalıların ilgisi büyüktü. Salonu hıncahınç dolduran Bursalılar fethin coşkusuyla dolup taştılar.

Programa AGD Bursa Şube Başkanı Necati Aslan, Saadet Partisi GİK Üyesi Dr. Fatih Erbakan, SP GİK Üyesi Orhan Altınöz, SP Bursa İl Başkanı Hilmi Tanış, Memur-Sen Bursa İl Başkanı Numan Şeker, Öğder Bursa Şube Başkanı Yusuf Gürkan, Cansuyu Bursa Şube Başkanı Abdil Akgün, SP Gençlik Kolları Marmara Bölge Sorumlusu Naim Öztürk, STK Temsilcileri ve çok sayıda davetli yer aldı. Program sinevizyon eşliğinde başlayarak, İstiklal Marşı, Kuran-ı Kerim, Mehteran Gösterisi ile devam etti. Ayrıca Suriye’den Kurra Hafız Mustafa Cüleylati ve Kurra Hafız Abdurrahman Sadien Kur’an tilavetleriyle gönülleri mest etti. Eşref Ziya Terzi de geceye ezgileriyle eşlik etti.

Gecede bir konuşma yapan AGD Bursa Şube Başkanı Necati Aslan, “Anadolu Gençliği unutulmuş, unutturulmaya yüz tutmuş milli, dini, tarihi ve manevi değerlerimizi, maziden kopmadan yeniden bir anlayışla asrın idrakine yerleştirmeye gayret eden, Hz. Mus’ab bin Umeyri örnek alarak, onun yolundan giden, fedakar, çilekeş bir gençliktir. Milli Görüş gençlik hareketi Anadolu Gençlik Derneği Resulullah’ın izinden giden şuurlu bir topluluktur.”diye konuştu. Kutlamaya katılan Fatih Erbakan ise Mekke’nin fethinin dünya tarihi açısından çok önemli olduğunu söyledi. Siyonizmin dünyaya hakim olduğunu belirten Erbakan, Türkiye’de siyonist odakların medya ve önemli yerlere sahip olduğunu belirterek bunlarla mücadele edecek tek gücün de Milli Görüş olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.