Keresteci, vefat etti

Keresteci, vefat etti
Geçirdiği trafik kazası sonrası tedavi altında olan Bem-Bir-Sen Genel Sekreteri İbrahim Keresteci Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Hak’kın rahmetine kavuştu…

Geçtiğimiz günlerde sendikal çalışmalar için Karadeniz’e giderken geçirdiği trafik kazası sonrası tedavi altına alınan Memur-Sen Konfederasyon’una bağlı Bem-Bir-Sen Genel Sekreteri İbrahim Keresteci, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayata gözlerini yumdu.

BUGÜN ANKARA YARIN İSTANBUL’DA
Uzun yıllar Memur-Sen camiasında bulunan ve sendikal hayatında önemli adımlara imza atan Keresteci’nin cenaze namazı; bu gün Hacı Bayram-ı Veli Camii’nde kılınacak öğlen namazı sonrası kılınacak. Cuma günü ise İstanbul Bağcılar Meydan Camii’nde Cuma Namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından merhumun cenazesi Bahçelievler Kocasinan Mezarlığı’nda defnedilecek.

İBRAHİM KERESTECİ’NİN KISA ÖZGEÇMİŞİ…
1968 Rize-Ardeşen Doğumlu olan İbrahim Keresteci, Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu. 1993 yılından itibaren belediyecilik hayatına Bağcılar Belediyesi’nde başlayan Keresteci, 10 yıl süresince belediyenin çeşitli kademelerinde yöneticilik yaptı.

2003 yılından itibaren Memur-Sen’e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası’nda Genel Eğitim Sekreterliği ve Genel Sekreterlik görevlerinde bulunan İbrahim Keresteci, sivil toplum ve yerel yönetim çalışmalarıyla daima gündemde oldu.

Kamu sendikacılığı, yerel yönetimler, kamu ihale kanunu uygulamaları, halkla ilişkiler, etkili iletişim, sosyal diyalog programları konusunda Türkiye’nin bütün illerinde uygulamalı eğitim programları ve seminerler veren Keresteci, Bem-Bir-Sen Genel Sekreteri sıfatı ile yurt genelinde il ve ilçe belediyelerinin tamamındaki belediyecilik uygulamalarını yerinde inceleme fırsatı buldu.

Mahalli idareler ve kamu sendikacılığı konusunda yurtdışında da incelemelerde bulunan Keresteci bu anlamda Avrupa’daki başarılı kent belediyeleri ilişlilerini geliştirerek,Türkiye’deki yerel yönetim anlayışı ile Batılı yerel yönetim anlayışının karşılaştırılmasına ilişkin çalışmalar yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.