IBS Afrika'daki okulları 'sıra'landırıyor!

IBS Afrika'daki okulları 'sıra'landırıyor!
Afrika ülkelerinde başlattığımız eğitim çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. IBS olarak bağışlarınızla okul binalarını yeniliyor, okulları ders sırası, yazı tahtası ve okul gereçleriyle donatarak eğitim hizmetinin kesintisiz devam etmesini sağlıyoruz.

Etiyopya’da bu şekilde destek bekleyen pek çok okul bulunuyor. Okulların eksikliklerinin giderilmesi için siz değerli hayırseverlerimizin maddi manevi yardımı gerekiyor. 

Dernek olarak “HER OKULU “SIRA”LANDIRALIM” sloganıyla başlattığımız çalışmaya sizlerinde katkılarını bekliyoruz. 12 derslikli bir okulun sıraları 3500$ karşılığı yenilenebiliyor.

Böylelikle öğrenciler yerlerde oturmaktan kurtulup sizlerin bağışlarınızla temin edilen sıralarda eğitimlerine devam edecekler.

Tadilatını bitirdiğimiz okullarda öğrenciler yeni sıralarına kavuştular. Sıralar temin edilene kadar ya yerlerde ya da derme çatma tahtalarda oturan çocukların yaşadığı sevinç oldukça büyüktü.

Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi almak ve bağışta bulunmak için www.ibs.org.tr adresini ziyaret edebilir veya 0216 545 71 71 numaralı telefonumuzu arayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.