Evliliğinize önem verin

Evliliğinize önem verin
Psikolog Yasemin Yalçın Aktosun, evliliğin ilk 10 yılının çok önemli olduğunu vurgulayarak, çocuklara gösterilen ilgi gibi evliliğe de özen gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde Gönül-Der tarafından Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen programa katılan Psikolog Yasemin Yalçın Aktosun, kadınlara evlilikle ilgili bir konferans verdi. Evlilikte eşlerin güzel bir şekilde karşılanmasını örneklerle anlatan Aktosun, programa katılan kadınları hem eğlendirdi hem de bilgilendirdi. Evliliğin de hayat gibi evreleri olduğunu söyleyen Aktosun, çocukluk, ergenlik ve yaşlılık dönemlerindeki insan hayatının farklılıklarının, evlilikte de bulunduğunu kaydetti. Aktosun, ilk 10 yılı evliliğin çocukluk; sonraki 10 yılı ergenlik, daha sonraki yılları da olgunluk dönemi olarak adlandırdı.

Evliliğin ilk on yılının çok önemli olduğunu belirten Aktosun, "Tıpkı çocuklara gösterilen ilgi gibi, evliliğe de özen gösterilmelidir. Eşler birbirlerine sevgilerini hissettirmelidir. Aileye değer verilip saygı, paylaşım, samimiyet, sabır ve özveri evlilikler ömür boyu sürer." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.