'Regaip Kandili, Ramazan'ın müjdecisi'

'Regaip Kandili, Ramazan'ın müjdecisi'
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Regaip Kandili'nin 3 ayların başlangıcı ve Ramazan-ı Şerif'in müjdecisi olduğunu söyledi.

Başkan Çoban, Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

"Millet olarak dinimizde kutsal sayılan Regaip Kandili ile çok müstesna günlere ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz." diyen Başkan Çoban, kandil olarak adlandırılan gecelerin, ışıklarıyla sadece karanlık gecelere değil, aynı zamanda manevi feyziyle de bunalan gönülleri aydınlattığını söyledi.

Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği kutsal gecede, yapılacak bütün duaların kabul olmasını dileyen Çoban, "Regaip Kandili Allah'ın insanlara lütuf ve inayetinin bol bol ihsan edildiği özel bir gecedir. Bütün İslam âlemi için iyi bir fırsat olan bu geceyi çok iyi değerlendirmeliyiz. Milletimizin kandil olarak adlandırdığı mübarek gün ve geceler, kendimizi yenilememiz, geçmişimizi muhasebe, geleceğimizi planlama ve ümitlerimizi tazelememiz için büyük bir fırsattır." dedi.

Çoban şöyle devam etti: "Bu gecenin feyiz ve nimetlerinden bütün insanlığın faydalanması, bütün insanlığa barış ve huzur getirmesi; birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum."

cihan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.