JCI ve AIESEC’e Avrupa’dan Ödül

JCI ve AIESEC’e Avrupa’dan Ödül
Junior Chamber International Türkiye ve AIESEC Türkiye ekiplerinin toplumda pozitif değişim yaratma yolundaki ortak çalışmaları JCI Avrupa Konferansı’nda En İyi İş Birliği Ödülü’nü kazandı.

18 Haziran 2010, İstanbul – Junior Chamber International tarafından 9 – 12 Haziran tarihlerinde Danimarka’nın Aarhus kentinde düzenlenen JCI Avrupa Konferansı kapsamında JCI ve AIESEC’in Türkiye ekiplerine “En İyi İş Birliği Ödülü” verildi. Avrupa’nın dört bir yanından yaklaşık 2.000 delegenin katılımı ile gerçekleşen konferansa Türkiye yine damgasını vurdu.

Üyelerine gelişim imkanları sağlayarak daha aktif vatandaşlar olmaları ve toplumlarında pozitif değişime katkıda bulunmalarını amaçlayan iki kuruluşun ortak çalışmalar yaparak gücünü artırması fikri geçen sene doğmuştu. Bu kapsamda JCI Türkiye ve AIESEC Türkiye başkanları liderliğinde iki kuruluşun iş birliğinin adımları atılmıştı. Yapılan protokol ile ilişkilerini daha da sağlamlaştıran JCI ve AIESEC Türkiye’deki gençlerin gelişimi için ortak projeler geliştirmeye başlamıştı.

Yapılan işbirliği JCI’ın bölgesel yönetimi tarafından da büyük beğeni ile karşılandı. Konferansa katılan JCI yönetimi yarattıkları bu katma değerden ötürü JCI Türkiye delegasyonuna tebriklerini ilettiler. Diğer JCI ülkeleri için de örnek olacak işbirliği hakkında bilgi veren JCI Türkiye 2010 Başkanı İsmail Haznedar “İnanıyoruz ki dünya sorunlarına çözüm üreten, şikayet etmeyi bırakıp harekete geçen aktif vatandaşlar yaratmamızın en iyi yolu önce değişime kendimizden başlamak. JCI üyeleri olarak bizler sürekli gelişim için çalışıyoruz. Yeniliklere ve iş birliğine açık olmaya özen gösteriyoruz. Bizim gibi uluslar arası yapıda olan ve aynı amaca hizmet eden AIESEC ile birlikte gücümüzü daha da artırarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. İki kuruluşun iş birliğinin bu şekilde takdir toplaması ve ödüllendirilmesi hepimizin motivasyonunu daha da artırdı. Türk gençlerinin gelişimi için yapacağımız projelerimize AIESEC ile birlikte yine hızla devam edeceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.