Mamaklı miniklerin sünnet coşkusu

Mamaklı miniklerin sünnet coşkusu
Ankara'nın Mamak Belediyesi her yıl geleneksel olarak düzenlediği sünnet şöleninin 11.'sini Oğuz Yılmaz konseriyle gerçekleştirdi. Mamak Saimekadın 75.Yıl Amfi Tiyatro'da yapılan sünnet şöleninde 500 çocuk erkekliğe ilk adımı atmanın heyecanını yaşadı.

Binlerce Mamaklı'nın akın ettiği şölene AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alpaslan, il yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Ercan Kınacı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve eşi Zeliha Akgül, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Mamak Belediyesi Halk Oyunları ekiplerinin gösterisiyle başlayan etkinlikte, mahalli sanatçı İbrahim Altınışık davetlilere keyifli anlar yaşattı. 

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, insanların hayatlarında unutamadığı anlar olduğunu, fakat bunlardan en önemlisinin sünnet ve evlilik olduğunu belirtti. Ailelere, "Allah mürüvvetlerini de göstersin" diye seslenen Akgül, Amfi Tiyatro'yu boş bırakmayan Mamaklılar'a da özel bir paragraf açtı. Başkan Akgül, "Bugün bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, bu güzelliğe ortak olan herkese teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum. Bugün bizim için de, yaklaşık 500 aile için de çok özel bir gün. Mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır; acılar paylaşıldıkça azalır. Bu güzelliği taçlandıran, bu güzel tabloyu oluşturan sizler oldunuz. Bizim belediyecilik anlayışımızda sadece yol açmak, asfalt atmak, yatırım yapmak yok. Sosyal projeleri de çok önemsiyoruz. Tek hedefimiz, sizlerin memnuniyeti. Sizler destek verdikçe biz daha bir gayretle çalışıyoruz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Oğuz Yılmaz sahneye çıktı. Yaklaşık bir buçuk saat süren konserde Yılmaz, birbirinden güzel şarkı ve türküleri Mamaklılar için söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.