Erkan bebek sünnet oldu, Clinton katılmadı

Erkan bebek sünnet oldu, Clinton katılmadı
Eski ABD Başkanı Bill Clinton'un burnunu sıkması ile 'Erkan bebek' olarak tanınan Erkan Işık, sünnet oldu. Clinton, Erkan'ın sünnet davetine cevap vermedi. 

Asrın felaketi olarak bilinen 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nden sonra İzmit'te çadırlarda yaşayanları ziyaret eden dönemin ABD Başkanı Clinton'un burnunu sıkması ile tanınan Erkan Işık sünnet oldu. 11 yaşındaki Erkan Işık, evlerinde düzenlenen törenle kardeşi Furkan (5) ile birlikte erkekliğe ilk adımı attı. 

Erkan'ın babası Hacı Işık, bakanların yanı sıra Clinton'a da davet gönderdi. Başta Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç olmak üzere birçok bakan, gönderdikleri telgrafla ailenin mutluluğuna ortak oldu. Ailenin en çok cevap beklediği ve Erkan'ın Clinton Amca dediği Bill Clinton'dan ise herhangi bir cevap gelmedi.

Baba Işık, düğünden bir hafta önce ABD Konsolosluğu'na davetiyeyi verdiklerini belirterek, şimdiye kadar bir cevap gelmediğini söyledi. Davetiyenin kendisine ulaşıp ulaşmadığı hakkında bilgi alamadığını da belirten Işık, halen cevap beklediklerini ifade etti. Sünnet olduğu için mutlu olduğunu belirten Erkan Işık, "Clinton amcayı davet ettim, gelmedi. Keşke gelseydi." dedi.

Cumartesi günü sünnet olan Erkan Işık, kardeşi ile beraber bilgisayarda oyun oynayarak vakit geçiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.