Dizi film çekimlerinde silahlar konuştu

Dizi film çekimlerinde silahlar konuştu
Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Kandilli Beldesinde çekimleri devam eden 'Madende Tuzak' isimli dizinin aksiyon sahneleri çekildi. Aksiyon sahneleri için Ereğli'ye gelen oyuncularının silahlı çatışma sahnelerini Ereğli halkı da dikkatle izledi.

Kandilli'de yaklaşık 40 gün önce çekimlerine başlanan Madende Tuzak isimli dizi filmin aksiyon sahneleri çekildi. Ereğli İnönü Parkında çekimi yapılan aksiyon sahnelerine Ereğli halkı da eşlik etti. 

Husumeti bulunan iki tarafın karşılaştığı sahnede silahlar çekildi. Kuru sıkı silahların kullanıldığı sahnede parkta oturan halk da sanki filmde oynuyormuşçasına kaçışmaya başladı. Rahmetli Kemal Sunal'ın yeğeni Halit Sunal ile başrolü paylaşan ve aynı zamanda dizinin yapımcısı Cemil Kızılarslan, aksiyon bölümlerinin çekimi sonrasında maden çekimlerine geçeceklerini, çalışmalarında kendilerine desteklerini esirgemeyen Genel Maden İşçileri Sendikası Armutçuk Şube Başkanı Şerafettin Bozkurt'a teşekkür etti.

Kızılarslan, "Şu anda Madende Tuzak dizisinin aksiyon çekimlerine devam ediyoruz. Yarın da aksiyon bölümlerinin finalini çekeceğiz. Finalin tamamlanmasının ardından madende çalışma çekimlerimiz başlayacak. Çekimlerimiz bu şekilde devam edecek. Bu arada çekimlerimiz esnasında bizleri yalnız bırakmayan Genel Maden İşçileri Sendikası Armutçuk Şube Başkanı Sayın Şerafettin Bozkurt'a da sonsuz teşekkür ediyorum. O olmasaydı gerçekten büyük bir mağduriyet yaşayacaktık." dedi.

Genel Maden İşçileri Sendikası Armutçuk Şube Başkanı Şerafettin Bozkurt ise yaptığı konuşmasında, 25 yıl sonra madencileri anlatan bir dizinin çekilmesinde küçük de olsa yardımda bulunmalarının kendilerini son derece memnun ettiğini söyledi.

Bozkurt, "Yıllar sonra Kandilli'de dizi çekilmesinden dolayı büyük gurur duyuyorum. Karadon'da meydana gelen grizu faciasının ardından bu konunun işlenmesini yerinde buldum. Senaryoyu bizzat kendim okudum. Madencilerin sıkıntılarını ve sorunlarına da değinen bir senaryo olması dikkatimi çekti. Tamamen bizim çalışma koşullarımızı irdeliyor. Bu nedenle de bizler elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyoruz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.