Şehit ailesinden 'istismar etmeyin' çağrısı!

Şehit ailesinden 'istismar etmeyin' çağrısı!
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Emrah Yalım'ın (26) Adana'nın Kozan ilçesindeki evine ateş düştü.

Şehidin Adana'nın Kozan ilçesindeki ailesine acı haberi, sağlık görevlilerinin gözetiminde İlçe Garnizon Komutanı Personel Kıdemli Binbaşı Bülent Siper verdi. Çocuklarının şehit olduğu haberi ile fenalık geçiren anne Gülten ve baba Mehmet Yalım Kozan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

"AMCA YALIM: ŞEHİDİMİZİN CENAZESİ İSTİSMAR EDİLMESİN"
Şehidin cenazesinin istismar edilmemesini isteyen şehidin amcası Selahattin Yalım, "Üç beş tane kendini bilmez geliyorlar şehidin cenazesinde bakanı yuhalıyorlar. Bu durumdan rahatsız oluyoruz. Sırf bu olaylardan dolayı şehidimizin cenazesi için Kozan'da tören düzenlenip düzenlenmeyeceğine karar veremedik." dedi.

Kozan'daki şehit cenazelerinde ortaya çıkan provokasyonlara da değinen amca Yalım, "Sen oraya şehit cenazesine mi geldin şov yapmaya mı geldin, benim partiyle falan işim yok. Oyumun rengini bir tek Allah bilir bir de ben bilirim. Çocuğunu büyütüyorsun yetiştiriyorsun arkasından cenazesi geliyor. Bir bakanın, paşanın veya bir zenginin çocuğunun şehit haberinin geldiğini duydunuz mu?" diye konuştu.

Şehidin ailesi Kozan Devlet Hastanesi'nde yapılan sağlık kontrollerinin ardından Çobanpınarı köyüne gitti. Çobanpınarı köyü nüfusuna kayıtlı, 4'ü erkek, 3'ü kız 7 kardeşten biri olan ve geçen yıl göreve başladığı belirtilen Emrah Yalım'ın cenazesinin yarın memleketine getirileceği ve Adana'da düzenlenecek törenin ardından köyünde toprağa verileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.