16 yaşında 2 kişiyi bıçakladı

16 yaşında 2 kişiyi bıçakladı
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, 16 yaşındaki bir çocuk tartıştığı iki genci bıçaklayarak yaraladı. Aldıkları bıçak darbeleriyle ağır yaralanan gençler hastanede tedavi altına alındı.

Bıçakla yaralanan gençlerin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olay, Karşıyaka ilçesi Örnekköy Semti 6283/2 sokakta bulunan Zümrüt Parkı'nda sabaha karşı 02.30'da meydana geldi. Parkta oturan Aşkın D. (16), Hakan Fidan (18) ve Özgür Alan (18) ile tartışmaya başladı. 

Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine Aşkın D., yanında taşıdığı bıçakla Hakan Fidan'ı sırtından, Özgür Alan'ı ise göğsünden bıçakla yaralayarak kaçtı. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan iki gençten Özgür Alan ameliyata alınırken, Hakan Fidan burada yapılan ilk müdahalenin ardından Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Olaydan sonra kaçan Aşkın D. ise Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Aşkın D. daha sonra Çocuk Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Hastanelerde tedavileri devam eden iki gencin ise hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı
CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.