İşte en iddialı alışveriş siteleri!

İşte en iddialı alışveriş siteleri!
Modern teknoloji sayesinde artık alışveriş yapmak için çarşıya çıkmak zorunda değilsiniz. İnternet çarşıyı sizin ayağınıza getiriyor. İşte dünya çapında en iddialı 10 alışveriş sitesi...

İnternetin en güzel yanlarından biri de artık alışveriş yapmak için sokağa çıkmanıza hiç gerek yok. Bir dönem televizyonlarımızda da gösterilen ve geleceği mizah yoluyla anlatan Jetgiller dizisinde gördüğümüz bu teknoloji günümüzde gerçek hale geldi.

Farklı amaçlara uygun alışveriş siteleri sayesinde kitaptan DVD'ye günlük alışverişten kıyafete kadar değişik ürün gruplarından dilediğiniz ürünü satın alabiliyorsunuz.

Bu sitelerin bazıları ise yaptıkları özel kampanyalar sayesinde ürünlerden kargo almıyor ya da piyasaya fiyatına göre büyük indirim sağlıyor. İşte ShiftDelete.Net'in araştırmasına göre alışveriş konusunda iddialı 10 site...

www.hirdavat.com : Sanal yapı marketi
Bu sitenin ismi size yanlış şeyler çağrıştırmasın. Sayfa üzerinden metal parça satın almıyorsunuz. Ancak yapı marketlerde bulabileceğiniz hemen herşey bu site de satılıyor.

E-ticaret sitelerinin hizmet kalitesine göre sıralanmasında www.hirdavat.com birinciliği elinden bırakmıyor. Anket sonuçlarına göre, müşteri memnuniyeti neredeyse yüzde 100.

Kredi kartlarına taksit yapan firma belirli bir ücretin üzerindeki alışverişte de kargo ücreti almıyor.

http://www.hirdavat.com/internethaber.html

Hızlıal.com: Geniş ürün çeşidi ve indirim
Hizlial.com içerisinde birçok ürünü bulabileceğiniz bir site. Sayfa üzerinden petshop ürünlerinden teknolojik cihazlara kadar çeşitli ürünleri bulabiliyorsunuz.

Ürünlerde günlük taksitte yapan sitenin taksit imkanı da bulunabiliyor. Firma şu sıralar ürünlerini geç kargolamasıyla ünlü olduğu için prestij kaybetmiş durumda.

www.hizlial.com

İdefix.com: Kitap ve film arşivcileri için
Bir dönemin ünlü alışveriş sitelerinden Idefix.com geçtiğimiz yıllarda yaşadığı kriz sonucu yayın hayatına veda etmişti. Ancak site şu anda ürün gamını azaltarak yeni bir organizasyonun parçası olmuş durumda.

Kitapyurdu.com: Kitapseverlerin yurdu
Kitapyurdu.com tek bir konu üzerine yoğunlaşmış en başarılı sitelerden biri. Sadece kitap satan bu sitede en son çıkan eserler kadar yıllar önce basılmış ürünlere de ulaşmak mümkün.

Kargosunu ödeyen kitaplar sayesinde, ne kadar ürün alırsanız alın kargo ücreti vermiyorsunuz. Piyasaya göre bu site üzerinden çok daha makul fiyatlara kitap bulmak mümkün.

www.idefix.com

Shop.nordstrom.com: Ucuz kıyafet alışverişleri için
Bu sitemiz ise daha çok uluslar arası modayı takip eden kullanıcılar için. Shop.nordstrom.com, ünlü markaların ürünlerini ucuza bulabileceğiniz bir site.

Çoğu ürün ülkemize de yollanıyor. Özel indirimli ürünleri yakalarsanız, kargoyla birlikte ülkemizden çok daha ucuza kıyafet alabilirsiniz.

Yemeksepeti.com: Acıkanlar için
Yemeksepeti.com özel konsepti sayesinde en başarılı olan sitelerden biri. İlk açıldığında çok az restoran tarafından desteklenen sayfanın peşinden şu anda tüm ünlü lokantalar koşuyor.
Hemen hemen 24 saat boyunca acıktığınızda sizin için açık bir restoran bulan site özel kampanyalarıyla da dikkat çekiyor.

www.yemeksepeti.com

Gittigidiyor.com: Açık artırmayla alışveriş
Ülkemizdeki bir diğer köklü alışveriş sitesi de Gittigidiyor.com. Müzayede üzerine kurulu bir sisteme sahip olan bu sitede, üyeler tarafından satılan çok farklı ürünlere ulaşabiliyorsunuz.

Kıyafetten oyuncağa, kitaba kadar ikinci ya da birinci el birçok ürünü sayfa üzerinden satın almak mümkün. Başarılı güvenlik sistemi sayesinde alışverişlerinizi sorunsuz yapabiliyorsunuz.

Ancak sitedeki bazı üyelerin gerçekten dolandırıcı olduklarını da söyleyelim. Her ne kadar yönetim bu kişileri fark ettiği anda silse de yine profili güvenli olmayan insanlara dikkat edin.

Hepsiburada.com : Ne ararsanız bu sitede
Hepsiburada.com ülkemizdeki internet alışverişi konusunda en köklü sitelerden biri. Elektronikten, kitaba kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan sitede özel fiyat kampanyaları da bulunuyor.

Bu kampanyalar sayesinde bazı ürünleri piyasanın yarı fiyatına bile alabiliyorsunuz. Taksit seçeneği de bulunan site, bazen kargolama tarihlerini geciktirebiliyor.

Amazon.com : Bu Amazon cebinize iyi geliyor
Amazon.com dünya üzerindeki sana alışverişi başlatan sitelerden biri. Hemen her türlü ürünü bulabileceğiniz site bazı kategorilerde ülkemize satış yapıyor.

Kendi yarattığı satış ahlakı kuralları sayesinde Amazon.com sanal dünyadaki en güvenli alışveriş sitelerinden biri. E-Kitap konusunda ciddi bir arşivi olan site sayesinde bazı ürünleri ülkemizde satılmadan bile alabilirsiniz.

Ebay.com : En uçuk ürünler bu sitede
İnternetten alışveriş diyince akla kelen tem bir sembol var, o da Ebay.com. Bu site üzerinden, popüler teknolojik ürünleri, kitaplar ve sayısız eşya bulabilirsiniz.

Tabii ki, bunlar her sitede var ancak 20 sene önce kaybettiğiniz oyuncağın bir benzerini, ruhunu satan adamı başka hangi adreste bulabilirsiniz?

İnsanların kendi yaptığı özel yapım eşyaların bile satıldığı site alışverişin dipsiz kuyusu gibi. Üstelik Japonya'dan satın aldığınız bir ürün bile en geç 15 gün içerisinde kapınıza teslim ediliyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.