Görgü tanığı Tuzla'daki aile faciasını anlattı!

Görgü tanığı Tuzla'daki aile faciasını anlattı!
Aydın'dan İstanbul'a gelen Gökhan Gök'ün Tuzla'da pompalı tüfekle dehşet saçtığı olayın görgü tanığı Kemal Öztürk, şahsın evin camından içeriye 4 el ateş ettiğini, daha sonra da kafasına ateş ederek intihar ettiğini söyledi.

Tuzla Mimar Sinan Mahallesi Erguvan Sokak'ta meydana gelen olayda, kendisini terk eden eşi Kezban Gök'ün Tuzla'da yaşadığı eve gelen Gökhan Gök, pompalı tüfekle önce kayınvalidesi Fatma Öztürk'ü öldürmüş, ardından da evde bulunanların üzerine kurşun yağdırmıştı. Daha sonra Gökhan Gök, kafasına ateş ederek intihar etmişti. Olayda Kezban Gök de ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

Görgü tanığı Öztürk ailesinin akrabası Kemal Öztürk, "Dükkanımın önündeydim. Bir el silah sesi duydum. Baktım bir kişi pompalı tüfekle evin önünde duruyor. Bu sırada şahıs yengemi vurdu. Daha sonra camdan içeriye 4 el ateş etti. 'Dur yapma!' dedim ama durmadı. Silahı kafasına sıktı." diyerek olayı anlattı.

"Niye engelleyemediniz?" sorusuna Öztürk , "Çünkü silahı bana doğrultmuştu. Korkup üzerine gidemedim. Eşi şiddet gördüğü için babasının evine gelmiş. Tanıdığımız kadarıyla böyle bir şey yapacağını tahmin etmezdik. Demek ki yakınları bu kişiyi doldurdu." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Gökhan Gök'ün Aydın'dan İstanbul'a geldiği otomobil, polisin incelemesinin ardından otoparka kaldırıldı.

CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.