İkinci kez ikiz bebekleri oldu

İkinci kez ikiz bebekleri oldu
İzmir'de ikiz çocukları olan Ayşe-Serkan Tokgöz çiftinin ikinci kez ikiz bebekleri dünyaya geldi. Sağlıklı şekilde dünyaya gelen bebeklerinin mutluluğunu yaşayan 23 yaşındaki 4 senelik evli, 4 çocuk annesi Ayşe Tokgöz, başka çocuk yapmayı düşünmediklerini

İzmir'in Buca ilçesi Evka-1 Mahallesi'nde yaşayan ev hanımı Ayşe Tokgöz (23) ve 12 gün önce TOKİ konutlarında güvenlik görevlisi olarak işe başlayan Serkan Tokgöz (30) çiftinin 3 yıl önce ikiz bebekleri dünyaya geldi. Sema Nur ve Sena Nur ismini verdikleri kızlarının ardından 4 yıllık evli olan Tokgöz çifti, üçüncü çocuklarını beklerken ikinci kez ikiz bebek sahibi olacakları haberini aldı. Ayşe Tokgöz, dün dünyada çok fazla görülmeyen bir şekilde ikinci kez ikiz bebek annesi oldu.

Çocuklarını sezeryanla dünyaya getiren Tokgöz, "İlk öğrendiğimizde bize çok büyük bir sürpriz oldu. Maddi sıkıntılar nedeniyle aldırmayı bile düşündük. Ancak buna bir anne olarak vicdanım elvermedi. Eşimle birlikte dünyaya getirmeye karar verdik. Onların rızkını da verecek olan Allah." diye konuştu. Anneliğin çok güzel bir duygu olduğunu ifade eden anne Tokgöz, 'Allah olmayanlara da versin' diyerek başka çocuk yapmayı düşünmediklerini söyledi. Genç anne Tokgöz, hayırseverlerden çocukları için mama, bez ve kıyafet yardımı istedi.

Hem çocuklarının hem de sigortalı bir işe girmenin mutlululuğunu birlikte yaşayan 4 çocuk babası Serkan Tokgöz, üçüncü çocuğu beklerken dört çocuklarını olacağını haberini ilk aldığında tansiyonunun 24'e fırladığını anlattı. İlk çocuklarının ikiz olduğunu öğrendiklerinde büyük mutluluk yaşadıklarını, ancak ikincisinde bunun buruk bir sevince dönüştüğünü belirten Tokgöz, "Yeni işimle birlikte bütün karamsarlığım gitti. Bebeklerimiz ailemize bereket olacak. İnşallah bizi güzel bir gelecek bekliyor. Başta aldırmayı düşünmüştük ancak aldırsaydık vicdanız rahat etmeyecekti." dedi.

Yaklaşık 10 gün önce TOKİ konutlarında güvenlik görevlisi olarak işe başladığını söyleyen Tokgöz, Meltem ve Muhammet Süleylan ismini vermeyi düşündükleri ikizlerinin bereketleriyle dünyaya geldiğini ifade etti. Baba Tokgöz, çocukları için mama, bez ve kıyafete ihtiyaç duyduklarını söyleyerek hayırseverlerden yardım istedi.

CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.