Şanlıurfa'da cinayet

Şanlıurfa'da cinayet
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde 22 yaşındaki Lütfiye Bakaçhan, evinde başına tek kurşun sıkılarak öldürülmüş olarak bulundu.

Hamile olduğu öğrenilen Bakaçhan'ın ailenin karşı çıkmasına rağmen 9 ay önce amcasının oğluna kaçarak evlendiği ifade edildi. Cinayetle ilgili

İnşaat işçisi olarak çalışan Şükrü Bakaçhan, dün gece eve döndüğünde eşini silahla kafasından vurulmuş şekilde buldu. Şükrü Bakaçhan'ın feryadıyla olay yerine gelen vatandaşlar emniyet güçleri ve sağlık ekiplerine haber verdi. Cumhuriyet savcısının olay yeri incelemesinin ardından Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırılan Lütfiye Bakaçhan'ın hamile olduğu öğrenildi.

Öte yandan cinayeti kimin işlediği araştırılıyor. Amcasının oğluna kaçan kızın ailesi tarafından mı yoksa kocasının yakınları tarafında mı öldürüldüğü sorusu üzerinde duruluyor. Cinayetle ilgili 8 kişi gözaltına alındı. Kocası ve kardeşinin de aralarında bulunduğu 8 kişinin akşam saatlerine kadar ifadelerinin sürdüğü belirtildi.

Olayla ile ilgili soruşturma başlatan polis, iki ailenin akrabalık ve geçmişte iki aile arasında yaşanan olayları mercek altına aldı. Kızın daha önce amcaoğluyla kaçtığı ve aralarında husumetin oluşmaması için yüksek miktarda ödenen başlık parası ile iki ailenin anlaşmaya varıldığı bilgisine ulaşan polis, infazın her iki aile tarafından da gerçekleşebileceği ihtimaline vararak iki aileden 8 kişiyi gözaltına aldı. Polis infazın yapıldığı silaha da henüz ulaşamadı. Olayla ilgili yürütülen soruşturma devam ediyor.

Lütfiye Bakaçhan'ın cesedi ise otopsi için Adana Adli tıp kurumuna gönderildi. Cihan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.