KOMEK El Sanatları Kurs Kayıtları Başladı

KOMEK El Sanatları Kurs Kayıtları Başladı
Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları bünyesinde el sanatları branşlarının kayıtları başladı. El sanatları branşlarına kayıt yaptırmak isteyenler, Kültürpark’ta açılan KOMEK Sanat Uygulama ve Kayıt Merkezi’ne gelerek 20 branşta

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) bünyesinde el sanatları branşlarının kayıtları, Kültürpark’ta açılan Sanat Uygulama ve Kayıt Merkezi’nde başladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 18 merkezde yüzden fazla branşta faaliyetlerini sürdüren KOMEK’in başarıları ile Türkiye’de bir marka olduğunu söyledi. Bugüne kadar yaklaşık 65 bin mezun veren KOMEK’e ilginin her geçen gün arttığına dikkat çeken Başkan Akyürek, özellikle el sanatlarına ilgi gösterenlerin merak ettikleri branşlarla ilgili uygulamalı bilgi sahibi olmaları ve kayıt yaptırmaları için Sanat Uygulama ve Kayıt Merkezi’ni hizmete açtıklarını kaydetti.

Kültürpark içinde hizmete açılan merkezde uzman öğreticilerin 20 branşta uygulamalı eğitim verdiklerini vurgulayan Başkan Akyürek, ilgi duyanların KOMEK’e kayıt yaptırmadan önce merkezde uygulama yaparak hem istedikleri branşı, hem de öğreticileri tanımış olacaklarını ifade etti.

Merkezde, uygulamalı eğitim yapılan el sanatları kurslarına kayıt da alındığını belirten Başkan Akyürek, her kayıt dönemi öncesi hizmet verecek Sanat Uygulama ve Kayıt Merkezi’nin 18 Şubat akşamına kadar açık olacağını söyledi.

Hafta içi her gün açık olan KOMEK Sanat Uygulama ve Kayıt Merkezi’nde şu branşlarda uygulama ve kayıt yapılıyor: “Ebru, hat, çini, takı tasarım, filografi, kağıt telkâri, resim, ahşap boyama, vitray, folyo yapımı, tel sarma, tel kırma, sim sarma, el nakışları, makine nakışı, iğne oyası, dantel angles, dekoratif ev tekstili, kırk yama, giyim.”

KOMEK’in diğer branşlarına kayıtlar ise 24 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasında yapılacak.

HABERVAKTİM.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.