AGD’den Şehitler Gecesi

AGD’den Şehitler Gecesi
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Şehitler Gecesi programı bu yıl ise İstanbul'da Bostancı Kültür Merkezi'nde düzenlenecek. AGD İstanbul Şubesi Üniversite Komisyonu tarafından düzenlenen gece bu yıl 'Mavi Marmara' şehitlerine atfedildi.

Siyonist İsrail'in hain saldırısı sonucunda Filistin'e yardım götüren Türk vatandaşı 9 Müslüman'ı şehit etmesinin ardından AGD bu duruma duyarsız kalmadı ve bu yılki şehitler gecesini Mavi Marmara şehitlerine atfetti.
AGD Üniversite Komisyonu başkanı Fatih Yazıcı yaptığı değerlendirmede “Şehidi ve Şahadeti gençliğimize anlatmak ve İslam uğruna canlarını mallarını göz kırpmadan, cennet karşılığında Allah'a satan şehitlerimizi anmak AGD'li gençlerin asli görevlerindendir” dedi.

25 Şubat Cuma günü saat 19.00'da başlayacak olan Şehitler Gecesine tüm İstanbulluları davet eden Yazıcı, programa Grup Genç'in ve Şehit Ailelerinin katılacağını bildirdi. 

Metin Yüksel Fatih Camii'nde anılacak

AGD İstanbul Şubesi Üniversite Komisyonu tarafından Cuma günü Bostancı Kültür Merkezi'nde düzenleyecek olan Şehitler Gecesi öncesinde Fatih Camii'nde Metin Yüksel anılacak. Akıncılar Teşkilatı Fatih Başkanı iken henüz 20’li yaşlarda Fatih Camii'nde karşı görüşlü gruplarca kurşunlanarak şehit edilen Metin Yüksel'de bu yıl, her yıl olduğu gibi Fatih Camii'nde anılacak. 23 Şubat Çarşamba günü Sabah namazı sonrasında şehit olduğu taşın etrafında marşlarla anılacak olan Metin Yüksel daha sonra kabir başında da anılacak.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.