Aile Destek Merkezi Ailelerin Yanında

Aile Destek Merkezi Ailelerin Yanında
Konya Büyükşehir Belediyesi Aile Destek Merkezi, KOMEK öğrenci, ve öğretmenlerine yönelik seminerler düzenliyor. Her hafta Perşembe günleri düzenlenen seminerlerde sosyal hayatla ilgili çeşitli konular anlatılıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Konya Aile Destek Merkezi (KADEM), toplumun her kesimine verdiği danışmanlık hizmetlerinin yanında çeşitli kurum ve kuruluşlara yönelik de seminerler düzenliyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi Aile Destek Merkezi, KOMEK Bosna Hersek Sadrettin Kütükcü ve Büyük Aymanas Kurs Merkezleri’nde her hafta Perşembe günleri KOMEK öğrencileri ile öğretmenlere seminerler veriyor.

Her Perşembe 11.00 – 12.30 saatleri arasında verilen seminerlerde Dr. Semin Güler Oğurtan ve Sosyolog Saliha Yonar, sosyal hayatla ilgili çeşitli konuları anlatarak gelen soruları cevaplıyor. Seminerlerde; hayat ve algılarımız, aile ve evlilik sorumluluğu, ailede sevgi-saygı, çocukla yanlış iletişim, öfke ve yönetimi, olumlu düşünce ve davranış, medyanın aileye etkileri, stres ve yönetimi, boşanma ve topluma yansımaları gibi konular anlatılıyor.

Bu arada, Aile Destek Merkezi, Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda her hafta Salı ve Cuma günleri 13.00 - 15.00 arası, isteyen herkesin katılabildiği aile ve sosyal konularla ilgili seminerler düzenliyor.

habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.