DİVAİSİB’de dört mevsim kaplıca

DİVAİSİB’de dört mevsim kaplıca
Kaplıcalar artık mevsimlik değil. DİVAİSİB Termal, Orta Anadolu’nun bağrında, Kozaklı’da yeni bir ekol başlatarak, dört mevsim kaplıca hizmeti vermeye başladı.

DİVAİSİB Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tezioğlu, Habervaktim’e yaptığı açıklamada, “Doğal sağlık merkezlerimiz olan kaplıcalarımızdan daha geniş ölçüde faydalanılmasını sağlamak için hafta içi yarım pansiyon 60 TL olan otel ücretini, kampanya dâhilinde Kayseri’den Kozaklı’ya Kozaklı Tur ile gidiş geliş ulaşım dâhil 49 TL olarak uygulanacaktır” dedi.

HER MEVSİM KAPLICA
Eskiden kaplıcaların sadece yaz aylarında kullanıldığını ifade eden Tezioğlu, şöyle devam etti: “Çünkü elit yapı yoktu. İmkanlar da yetersizdi. Ama bugün biz varız, DİVAİSİB var. Bakın DİVAİSİB olarak tüm altyapıyı oluşturduk. Şimdi her ay kaplıca ayı ve her mevsim kaplıca hizmeti vermekteyiz. 10 tane ayrı kongre salonumuzu hizmete açtık. Onun için belediler ve bakanlıklar arın seminerlerini rahat yapacakları mekanlar haline getirdik.Ayrıca Kaplıca suyumuz dünyada sayılı sulardandır.Stres atmalarda sinir uçlarını harekete geçiriyor ve rahatlatma özelliğine sahiptir.Boyun ve fıtık rahatsızlarına çare oluyor.Suyumuz tamamen doğaldır.Suyun Berrak gözükmesi için havuzlara kimyasal katkılar katmaktadırlar.Divaisib de her şey tamamen doğal kaynak suyu kullanılmaktadır.”

YOK YOK
Tezioğlu, DİVAİSİB’in termal turizm merkezi Kozaklı’da misafirlerine hayal ettiği tatili yaşatmayı amaç edindiğini ifade ederek, “DİVAİSİB hizmet anlayışı ve profesyonel çalışma kadrosu keyifli bir ortam sağlamak için tasarlanan mekanları, doğal taş ve camdan oluşan mimari yapısı, birbirinden leziz yemek sunan mutfağı, çocuk oyun odaları, bilardo, TV, sinema ve oyun odaları, 20 kişiden 1500 kişiye kadar toplantı yapılabilen kongre merkezi, geniş ve ferah odaları, termal sulu geniş küvetleri, bay ve bayanlar için ayrı ayrı yarı olimpik aquaparklı havuzlar, Türk hamamı, buhar banyosu, sauna, fitness center, jakuzi ile SPA merkezinde Divaisib Termal Resort Otel&SPA olarak sizlere hizmet vermenin mutluluğunu yaşayacaktır” dedi.

Halil İbrahim Karadavut / Kayseri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.