''Efendimiz'' konulu ödüllü şiir yarışması 

''Efendimiz'' konulu ödüllü şiir yarışması 
Samsat Sahabe Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen ve bu yıl ikincisi olan geleneksel ödüllü şiir yarışması, Kutlu Doğum Münasebetiyle en güzel şiirler yine peygamber efendimiz için yazılacak.

Samsat Sahabe Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen ve bu yıl ikincisi olan geleneksel ödüllü şiir yarışması, Kutlu Doğum Münasebetiyle en güzel şiirler yine peygamber efendimiz için yazılacak. Herkesin katılabileceği bu şiir yarışması büyükler ve lise küçükler ve ilköğretim olmak üzere iki düzeyde değerlendirilecektir. Başvurular 22 Mart 2011-14 Nisan 2011 tarihleri arasında olacak. Her iki kategoride de birinci olanlara çeyrek altın ikincilere kitap seti ve üçüncülere büyük boy kuran-i kerim ödül olarak verilecek yarışma sonuçları 16 Nisan 2011 de derneğin web sitesi olan www.sahabeder.org da ilan edilecek. Efendimiz konulu şiir yarışmasında dereceye girenler 17 Nisan 2011 de sahabede bir törenle ödüllerini alacaklar. 



2010 yılı Kutlu Doğum haftasında düzenlenen şiir yarışmasına geçen senelerden öğrenciler tarafından büyük bir katılımın olduğu gözlendi. Büyükler ve lise düzeyinden samsat lisesi öğrencilerinden Seher TEPE ödülün sahibi olurken ilköğretim düzeyinde Merkez İlköğretim okulundan Mehmet Ali YÜCEDAĞ birincilik ödülünü almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.