PKK'lının babası başkası çıktı

PKK'lının babası başkası çıktı
Geçtiğimiz yıl güvenlik güçleri ile girdiği çatışmada ölü ele geçirilen Sevdin Nergiz adlı teröristin babası başkası çıktı.
Güvenlik güçleri ile girdiği çatışmada ölü ele geçirilen Sevdin Nergiz adlı teröristin babası başkası çıktı. Terörist oğullarının cenazesini almaya gelen babanın, Savcılıkça kimlik tespiti için yapılan DNA testi sonucunda Sevdin’in gerçek babası olmadığı anlaşıldı.  
Bu ilginç olay şöyle gelişti: 
Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Batman Beşiri ilçesi Kuşçukuru Köyü yakınlarında Güvenlik Güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 5 terörist ölü ele geçirildi, 2 asker de yaralandı. Çatışmada ölü ele geçirilen teröristlerden birisi de Sevdin Nergiz’di. Teröristlerin ölü ele geçirilmesi ile ilgili soruşturmayı yürüten Batman Beşiri Cumhuriyet Savcısı, ailenin cesedi almak için yaptığı başvuru neticesinde, kimlik tespiti için DNA testi yapılmasını istedi.
DNA TESTİNDEKİ ŞOK SONUÇ!
Cumhuriyet Savcısı’nın DNA testi kararı doğrultusunda Sevdin Nergiz'in annesi M.N.’den ve babası Y.N.’den DNA testi için örnekler alındı. Adli Tıp'ta yapılan DNA testi sonucunda ise, Sevdin Nergiz'in DNA'sı annesi M.N. ile uyuşurken, babası olarak örnek veren Y.N. ile uyuşmadığı tespit edildi. Böylece Y.N.’nin, ölü ele geçirilen terörist Sevdin Nergiz'in babası olmadığı gerçeği ortaya çıktı. 

Habervaktim.com ÖZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.