Vahşette alkol izi

Vahşette alkol izi
Gaziantep'te anne ile 3 çocuğunun katledilmesi vahşetinin altından alkol çıktı. Baba ile zanlı bir gün önce alkol almış. Bu esnada aralarında kavga çıkmış.

Gaziantep'te 34 yaşındaki Gül Aksoy ile çocukları 14 yaşındaki Melisa, 8 yaşındaki ikizleri Melike ve Kader’i tabancayla öldürdüğü iddiasıyla 49 yaşındaki Cuma Ayhan’ın aranmasına devam edilirken; katliam sırasında yan odada bulunan oğlu 20 yaşındaki Sefer Ayhan’ın boş kovanları topladığı, arkadaşı 22 yaşındaki Cesur Bulut’un ise gözcülük yaptığı öne sürüldü. Ayhan ve Bulut, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilirken, anne ile 3 kızının cenazesi otopsinin ardından aileye teslim edildi.

Konak Mahallesi’nde dün saat 03.00 sıralarında silah sesi duyan komşuların durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis, evlerde temizlik işinde çalışan Gül Aksoy ile çocukları Melisa, ikizler Melike ve Kader’in yataklarında cesetleriyle karşılaştı. Uyurken boyunlarından birer tabanca kurşunuyla öldürüldüğü anlaşılan anne ile çocuklarının katil zanlısını yakalamak için çalışma başlatan polis, daha önce evrakta sahtecilik suçundan cezaevinden bir süre önce tahliye edilen baba 43 yaşındaki Adem Aksoy’un ifadesine başvurdu. Aksoy ifadesinde eşi ile 3 çocuğunu, samimi arkadaşı ve olay günü kavga ettiği kalorifer tesisatçısı Cuma Ayhan’ın öldürdüğünü ileri sürdü.

BOŞ KOVANLAR EVDE BULUNDU
Olaydan sonra kaçtığı anlaşılan Cuma Ayhan’ın yakalanması için çalışma sürerken, kendisine yardım ettiği iddiasıyla oğlu Sefer Ayhan ve arkadaşları Cesur Bulut gözaltına alındı. Cuma Ayhan’ın evinde yapılan aramada 2 pompalı tüfek, cinayetlerde kullanılan tabanca ve 1 bıçağın yanı sıra, bir kahve fincanının içinde cinayette kullanılan mermilere ait 8 boş kovan bulundu.

İÇKİLİ YEMEKTE KAVGA
Cinayetin bir numaralı zanlısı olarak aranan firari Cuma Ayhan’ın olay günü arkadaşı Adem Aksoy ile yemek yiyip alkol aldığı sırada kavga çıktığı, kavga sırasında Aksoy’un Cuma Ayhan’ın kafasına yemek tabağı ile vurduğu; şüphelinin de bunu kabullenemediği için katliamı yaptığı ileri sürüldü.

İlk bilgilere göre, katliamı Cuma Ayhan gerçekleştirirken, oğlu Sefer Ayhan boş kovanları topladı, arkadaşı Cesur Bulut ise gözcülük yaptı.

Emniyet Müdürlüğü’nde sorguları tamamlanan Ayhan ve Bulut, adliyeye sevk edildi. Gazetecilerin "Pişman mısınız?" sorusu üzerine şüphelilerden Cesur Bulut, "Ben suçsuzum, ne pişmanlığı?" dedi.

CENAZELER ALINDI
Öte yandan Adana Adli Tıp Kurumu’nda otopsi yapılan Gül Aksoy ile çocukları Melisa, ikizleri Melike ve Kader’in cenazeleri baba Adem Aksoy’a teslim edildi. Eşi ve çocuklarının cenazesini teslim almaya akrabalarıyla birlikte gelen Adem Aksoy, ayakta durmakta güçlük çekti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne ait araçla morgdan alınan cenazeler, toprağa verilmek üzere Gül Aksoy’un memleketi olan Mersin’e götürüldü. Mielliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.