GATA'da rezalet

GATA'da rezalet
İnternete düşen şok görüntülerde, GATA Hastanesi Üroloji Kliniğinde görevli Doç. Tbp. Alb. Mete K. olduğu iddia edilen kişinin hastanedeki odasında, tedaviye gelen hasta subay eşleri ve yakınları ile mesleki nü

Video paylaşım sitesi dailymotion.com'da yayına konulan video görüntüleriyle ilgili iddialar dudak uçurtacak cinsten...

TSK içerisinde ahlaki zafiyetin hangi noktalara geldiğinin göstergesi olarak lanse edilen video görüntüsünde, GATA Hastanesi Üroloji Kliniğinde görevli Doç. Tbp. Alb. Mete K. olduğu iddia edilen kişinin hastanedeki odasında, tedaviye gelen hasta subay eşleri ve yakınları ile mesleki nüfuzunu kullanarak cinsel ilişkiye girdiği iddia ediliyor.

Görüntüde gelen kadın hastaların hal ve hareketlerinden bu kadınların Mete K. ile daha önceden de benzer ilişkiler yaşadığı izlenimini veriyor.

“KAYDEDİP ŞANTAJ YAPTI” İDDİASI
İlişki görüntüsü ile birlikte yayınlanan kayıtta, K’nın bu ilişkileri gizlice kayda aldığı ve hastalarına karşı şantaj aracı olarak kullanıldığı da iddia edildi. Tbp. Alb. Mete K’nin özellikle genç bayan hastalara hiç gereği olmadan cinsel muayene ve sisteskopi yapmayı adet haline getirmesi GATA da sürekli şikayet konusu olmaktaydı. Fakat GATA’da mesai saati içerisinde TSK yakınları ile ilişkiye girdiği ve kayda aldığı bilinmemekteydi.

SKANDALLARIN MERKEZİ  HALİNE GELDİ
Son zamanlarda skandallarla anılır hale gelen GATA’da geçtiğimiz günlerde de bir erin “kobay” olarak kullanıldığı ortaya çıkmıştı. Şanlıurfalı asker Fevzi Alabay’ın tedavi için gittiği İstanbul GATA’da rızası olmadığı halde üzerinde çeşitli ilaçlar denendiği ve sağ tarafının felç olduğu ortaya çıkmıştı.

Kaynak: Yeni Akit

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.