Yoğun yağış Ankara'yı felç etti

Yoğun yağış Ankara'yı felç etti
Başkent’te yoğun yağmur yağışı alt yapıdaki yetersizlikle birleşince can alıyordu. Yoğun yağmur sonucu Başkent Ankara’da pek çok konutu olduğu gibi bazı alt geçidi de su bastı. O anda alt geçitten geçen araçl

Su basan geçitlerden biri de 70. Gün Alt Geçidi idi. Çetin Emeç Bulvarı ile Ceyhur Atıf Kansu Caddesi’nin kesiştiği noktadaki alt geçit bir anda suyla doldu. Geçitte sular içinde mahsur kalan araçlarda bulunan vatandaşların kendi imkanlarıyla araçlarından çıktıkları öğrenildi. Olay yerinde polis güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ve belediye ekipleri de suyu tahliye etmek için büyük çaba sarf etti.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İNSANLAR YOLLARDA KALDI
Konya-Ankara karayolunun Kepekli mevkiinde de etkili dolu yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan karayolunda çok sayıda araç yolda mahsur kaldı. Karayolunda saatlerce ulaşım sağlanamazken, kilometrelerce uzunlukta araç kuyruğu oluştu. Dolu kalınlığının karayolunda yaklaşık 10 santimetreye ulaştığı görüldü.

FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TRAFİĞE ÇIKMAYIN UYARISI
Bu arada, Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, dolu yağışının bütün ızgaraları kapattığına işaret ederek, bu nedenle yollarda su birikintilerinin oluştuğunu belirtti. Yağış nedeniyle özellikle Çetin Emeç Bulvarı, Konya-Ankara karayolu, Çankaya bölgelerinde sıkıntı yaşandığını ifade eden yetkililer, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve ASKİ ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti. Büyükşehir Belediyesi, şoförlere, acil durumlar haricinde trafiğe çıkılmaması uyarısında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.