Berberler bayram sabahına kadar mesai yaptı

Berberler bayram sabahına kadar mesai yaptı
Bayramda güzel görünmek isteyen vatandaşlar, tıraşlarını son güne bırakınca berberler sabaha kadar mesai yaptı.


Sakarya'da bayram tıraşı olmak isteyenler, berber ve kuaförlerde kuyruk oluşturdu. Yoğunluk yüzünden talepleri karşılamakta zorlanan berberler, gece geç saatlere kadar müşterilerine randevu vererek tıraş yaptı. Usta ve kalfalar yoğunluktan başlarını kaldıramadı. İşlerin fazla olması berber esnafının yüzünü güldürdü.
Adapazarı Berberler Odası Başkanı Veysel Yıldız, Cihan'a yaptığı açıklamada, her bayram olduğu gibi bu bayram da berber esnafının iş yoğunluğunun arttığını söyledi. Ramazan Bayramı'ndaki yoğunluğun Kurban Bayramı'na oranla fazla olduğunu kaydeden Yıldız, "Bayramlarda vatandaşımız güzel görünmek istiyor. Haliyle bu durum yoğunluğa sebep oluyor. Bu bayram da yoğunluktan koltuklar bir an bile boş kalmadı. İşlerin fazla olmasından dolayı müşteriler randevu alarak tıraş oldu. Ekip halinde çalışan berberler biraz daha fazla iş yaptı. Bayram esnafa bereket getirdi" dedi.

Taraklı ilçesinde hizmet veren berber Murat Diri ise yoğunluktan dolayı bayram sabahına kadar tıraş yaptığını söyledi. Her bayram işlerinde yoğunluk yaşandığını anlatan Diri, kalabalığa rağmen vatandaşların isteklerini yerine getirmeye çalıştığını kaydetti. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.