Demirtaş itiraf etti

Demirtaş itiraf etti
Van’da yaşanan depremin ardından devlet, millet seferber oldu… Van’daki depremzede halkına, kardeşlerine yardım için elini uzattı… Buna rağmen terör yandaşları, “devlet nerede, yardım gelmiyor” iftirasını
BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Genel Başkan Yardımcısı Gültan Kışanak ile Van milletvekilleri ile çevre illerdeki milletvekilleri Van ve ilçelerinde incelemelerde bulundu. Demirtaş Van’daki ilk izlenimlerini twitter hesabından paylaştı.

Demirtaş ardından twiter hesabından yardımlarla ilgili, "Türkiye’nin dört bir yanından gelen yardımlarda kardeş kokusu, kardeş selamı var. Herkese teşekkürler" dedi.

Van Canikli’de bulunduklarını anlatan Demirtaş, gördükleri manzarayı, "Canikli köyündeyiz. Yıkılmayan ev yok. Üç katlı okul yerle bir olmuş ve maalesef 10 ölü" diye aktardı.

Yardımların dağıtıldığını anlatan Demirtaş, "Her koliden yardımınızla birlikte sıcak selamınız da vardı. Teşekkürler" dedi.

Valilik, belediye ve STK’lar el ele verip iyi bir koordinasyon sağlanırsa kısa sürede yardımların her yere ulaşacağına dikkat çeken Demirtaş, "Türkiye’nin dört bir yanından gelen yardımlarda kardeş kokusu, kardeş selamı var. Herkese teşekkürler" dedi.

Habervaktim.com


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.