Bir siz eksiktiniz!

Bir siz eksiktiniz!
Türkiye’de misyonerlik faaliyetlerini yürüten Hıristiyankökenli tarikat ve örgüte Mormonlar da eklendi. Ağırlıklı olarak İstanbul’dafaaliyet gösteren Hıristiyan kökenli Mormonlar, kentin lüks se

Günümüzde Türkiye’deki misyonerlik faaliyetlerine Masonlar, Rotary Kulüpleri derken bir de Hıristiyan kökenli olan Mormon Tarikatı eklendi. Daha çok insandan faydalanmak için büyük kentlerde faaliyet gösteren örgütlerin gözde şehri olan İstanbul, Mormonların da üssü oldu.

Resmi olarak herhangi bir kiliseleri olmayan Mormanlar, illegal faaliyetlerini daha çok yerleşim birimlerinin ağırlıkta olduğu yerlerde yapıyor. Kentin lüks semtlerindeki villalarda toplantılar düzenleyip ayinler yapan Hıristiyan kökenli Mormonlar, düzenledikleri ayinlerle Müslümanların din değiştirmesi için harıl harıl çalışıyor.

Kentin lüks semtlerindeki villalarda ayin ve toplantılar düzenleyen Mormonlar, kurucuları olan ABD’li Joseph Smith’in Peygamber olduğuna inanıyor. Aralarında Türklerin de olduğu Mormon Tarikatı üyeleri, ağırlıklı olarak Türkiye’de yaşayan Uzakdoğulu, Afrikalı, Asyalı ve Avrupalı üyelerden meydana geliyor.

VİLLAYI KİLİSE OLARAK KULLANIYORLAR

İstanbul’un en lüks semtlerinden biri olan Etiler’de faaliyet gösteren sözde Mormon Kilisesi, aslen villa olup, yapı lüks bir yapılanmayı içinde barındırıyor. Lüks ve şatafatın bir arada olduğu kilise adı altındaki villada gizli oturumlar yapılarak yeni katılan üyelerin gözü boyanmaya çalışılıyor.

HEDEF GENÇ NESİLLER

Aralarında öğretim görevlisi ve öğretmenlerin de bulunduğu Mormonlar, misyonerlik faaliyetlerini çalıştıkları işyerlerinde de sürdürüyor. Görüşlerini ve dinini fırsat bulduklarında dile getiren Mormonların, Aydın ve İzmir bölgelerinde ilkokullara kadar indiği belirtiliyor. Mormon misyonerleri, okullarda çocuklarla oyun oynayarak beyinlerini yıkamaya çalışıyor. Mormonların, Türkiye için büyüyen bir tehdit olarak genişlemeye devam etmesi dikkat çekiyor!

İNCİRLİK ÜSSÜ’NDEN IRAK’A SIZDILAR!

Mormonların Adana’da kolayca faaliyet göstermesine ise İncirlik Üssü’nün aracılık ettiği söyleniyor. Adana’daki faaliyetlerinin yanısıra, ABD ordusunun Irak’ı işgal etmesinin ardından Irak’a kadar sızdıklarını belirtilen Mormonlar, burada da kilise için üye toplamaya çalıştı.

İşgal güçlerinin adeta cehenneme çevirdiği Irak’taki ateş hattında kalan çocuklara yardım bahanesiyle bu ülkede kolaylıkla faaliyetlerini yürüten Mormonlar, işgalci Amerikan ordusunun yardımıyla Müslüman çocuklarını Hıristiyanlaştırmaya çalıştı.

MORMONLAR SAPKIN İLİŞKİLERLE GÜNDEME GELMİŞTİ!

Kutsal kitapları bildikleri Mormon kitabının okunmasından sonra Allah’a bunların doğru olup olmadığının sorulması halinde onlara bir mucize ve işaret göndereceği inancı taşıyan Mormonlar, müzik eşliğinde yaptıkları ayinlere katılanların işinin rast gittiğini iddia ediyor. Özellikle Amerika’da bulaştıkları sapkınlıklarla sıkça gündeme gelen Mormonların hakkında sapkınlık iddiaları da var.

THOMAS MONSON’UN PEYGAMBER OLDUĞUNA İNANIYORLAR!

Mormonlar, İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi’nin üyeleri olduğunu söyleyerek, 1805 yılında ABD’nin Vermont eyaletinin Sharon kasabasında doğan Joseph Smith’i kurucuları ve Peygamberleri olarak gördüklerini belirtiyorlar. Bununla da kalmayıp vefat eden peygamberlerinin yerine bir başka Peygamberin geldiğini iddia ediyorlar. Günümüzdeki Peygamberlerinin, ABD’nin Utah şehrinde yaşayan Thomas Monson olduğunu ileri sürüyorlar.

Bu türden safsatalarla Türkiye’de gençlerin beynini yıkamaya çalışan tarikatın merkezi, ABD Utah’ta bulunuyor. Dünya çapında 14 milyondan fazla üyesi bulunduğu iddia edilen Mormonların, ABD’de 7 milyona yaklaştıklarından bahsediliyor.


 YAĞIZ KILIÇ / AKİT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.