Namaz dinin direğidir 

Namaz dinin direğidir 
Fatih Medreseleri Heyet Kurulu üyeleri Emri Bil Maruf öncesi Laleli iş adamlarından Claudia şirketler grubunun sahibi Binali Coşkun’un evladının düğününe katıldı. Beykoz Riva’da yapılan düğüne katılım bir hay

İş adamlarının çokça bulunduğu düğünde Fatih Medreseleri Genel Başkanı Masum Bayraktar yaptığı konuşmada, evlilik ile alakalı bilgiler verdikten sonra İstanbul’da son günlerde yaşanan bir konuya da değinerek “Bazı iş sektörlerinde personelin namaz kılmasına müsaade edilmemesi ve izin istenildiği takdirde işten çıkarılması, gerçekten çok utanç verici bir durumdur” dedi. 

ANNELER HER ZAMAN KUTSALDIR

Bayraktar şöyle devam etti: “Anneler günü diye bir şey çıktı. Annelerimize bir günlük değer vermek ona kıymet vermek değildir. Anneler her zaman kutsaldır. Cennet annelerin ayakları altındadır. Onların kıymetini her zaman bilmemiz lazım.”

Düğün teşekkür konuşmaları ve ikramların dağıtılmasıyla sona erdi.

İSMAİLAĞA'DA ÇİFTE HEYECAN

Ayrıca Pazar günü İsmailağa'nın çifte heyecanı vardı. Fatih Medreseleri Derneği ve 25 STK'nın 6-12 Mayıs tarihleri arasında düzenlediği 80 il'e, 80 araba, 400 kişiyle beraber Emri Bil Maruf Nehyi Anil Münker (İyiliği Emredip, Kötülükten Nehy Etme) çalışması için Fatih Çukurbostan'dan dualar ve helalleşmeler yapıldı. Öte yandan Erenler Vakfı'nın Yavuz Sultan Selim Camii'nde icazet merasimi düzenlendi.

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.