Namaza ilgi ikinci kitabı yazdırdı

Namaza ilgi ikinci kitabı yazdırdı
“Sabah Namazına Nasıl Kalkılır?” isimli kitabı 1 milyondan fazla satan yazar Cemil Tokpınar yeni kitabı ‘Namaz Kahramanları’yla milyonlara ulaşmayı hedefliyor.

Son iki yılda sıklıkla ülke gündemine gelen ‘Namaz Seferberliği’, Nesil Yayınları tarafından Cemil Tokpınar imzasıyla yayımlanan “Sabah Namazına Nasıl Kalkılır?” isimli kitabıyla başlamıştı. Yazarın büyük çıkış yaptığı bu kitap kamuoyunda ilgiyle karşılanmış, “Namaz” eksenli pek çok konferans, seminer ve gönüllü organizasyonların kapısını aralamıştı.

Yazar Tokpınar’a göre okuyanlarda “Namaz aşkı ve şuuru meydana getiren” bu kitap, son iki yıl boyunca büyük bir kampanyanın lokomotifi oldu. Mektup, e-posta, telefon gibi iletişim araçlarının yanı sıra, konferans ve imza törenlerinde okurlarından gelen binlerce mesaj yazar Tokpınar’ı şaşkına çevirmişti.

Yazara göre namaza olan bu ilgi toplumumuzdaki namaz ibadetine olan ilgi ve arayışın bir sonucu. Böyle bir kitapta kendisini ve aradığı huzuru bulan pek çok kişi, kitabı okur okumaz namaz kılmaya başladı. Seyrek ve düzensiz kılanlar ise kendi istek ve iradeleriyle namazlarını aksatmadan yerine getirmekteler.

Yazar Tokpınar, iki yıl boyunca kendisine ulaştırılan örnek namaz anılarını bir kitap halinde okurlarıyla paylaşmak istedi. Ve ortaya “Namaz Kahramanları” isimli bir kitap çıktı.

Bu kitabın hazırlığı hiç kolay olmadı. Çünkü her biri diğerinden daha ilginç ve şaşırtıcı namaz hatıraları içeriyordu. Yoğun ve çok titiz çalışmaların ardından hazırlanan kitabın hemen her satırında “Siz de bir namaz kahramanı olabilirsiniz” mesajı verilmekte.

Yazarın ilk kitabından itibaren belirlediği hedef İslam’ın en büyük emri ve şartı olan namazı her fırsatta ülke gündemine getirebilmekti. Bu ikinci kitap da taşıdığı özellikler bakımından tıpkı ilk kitapta olduğu gibi, yine gündem olma potansiyeline sahip.

habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.