Korucular PKK’yı Uyardı

Korucular PKK’yı Uyardı
PKK’lıların hırsız kılığında evlerine girerek silahlarını çaldıklarını belirten Altın, “Yine Hakkâri’nin bazı ilçelerinde geceleri korucularımızın evlerine hırsız sıfatıyla girerek silahlarını çalma teşebbüsünde bulunmaktadırlar” dedi.

Terör örgütü PKK’nın Doğu ve Güneydoğu’da korucu ailelerinin kadın ve çocuklarını taciz ettiği bildirildi. Geçici Köy Korucuları Dernekler Federasyonu Genel Koordinatörü Ata Altın, PKK terör örgütünün, korucular üzerinde baskı kurarak, yörede Devleti ve Hükümet’i yalnız bırakma çabası içerisinde olduğunu ve korucuların silahlarını çaldığını söyledi.

HIRSIZ KILIĞINDA EVLERİMİZE GİRİYORLAR

PKK’nın korucuların eşleri ve çocuklarını baskı ve şiddetle devlet aleyhine konuşturmaya çalıştığını belirten Altın, “Yine geceleri korucularımızın evlerine hırsız sıfatıyla girerek silahlarını çalma teşebbüsünde bulunmaktadırlar” dedi.

Ata Altın Akit’e yaptığı açıklamada, terör örgütünün geçmişte yüzlerce Kürt vatandaşımıza yönelik gerçekleştirdiği katliamın hesabını vermek yerine, kendileri gibi düşünmeyen yöre insanına yönelik asılsız ve mesnetsiz iddialarda bulunmaya devam ettiğini ifade ederek “Özellikle Van, Hakkâri ve Şırnak illerimizde korucularımıza yönelik karalama kampanyaları ve propagandalarına yoğunlaşmış durumdadırlar” dedi.

KİRLİ ELİNİ ÜZERİMİZDEN ÇEK

Altın şöyle devam etti: “Yaylalarımızda silah sesleri yerine türkü seslerinin yükseldiği böylesine değerli bir süreçte, baskı ve şiddete yönelmenin hiç kimseye faydası olmayacaktır. Biz korucular her türlü terörün baskı ve şiddetine rağmen, birlik ve beraberliğin taraftarı olacağız. Korucular olarak, ülkemizin birlik ve kardeşliği uğruna onurlu mücadelemizi verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Geçmişteki olumsuzluklara takılı kalıp, çocuklarımızın geleceğini karartacak kötü niyetlere karşıyız. PKK terör örgütü kirli elini ailelerimizden, yöremizden ve ülkemizden çeksin artık!..”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum