EGO'ya musahhih alınacak(MİZAH)

EGO'ya musahhih alınacak(MİZAH)
Halkımızın açılımını "Erken Gelen Oturur" diye yakıştırdığı Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO (Elektrik, gaz, otobüs) Genel Müdürlüğü'ne, sıkça rastlanan yazım hatalarının düzeltilmesi için "musahhih" alınacağı öğrenildi. Bakalım, aranan elemanın hangi

AÇIK İLAN

Ankara büyükşehir sınırları içinde hizmet veren otobüslerimizde ve duraklarımızda hat isimlerinin doğru yazılması için sınavla bir musahhih (düzeltmen) alınacaktır. Bu göreve talip olanların, mesai saatleri içinde EGO Genel Müdürlüğüne başvurmaları rica olunur. Edebiyat öğretmenleri tercih nedenidir.

Göreve başlayacak müstakbel sahih musahhihimizden, otobüslerin ön ve yanlarındaki ışıklı panolarda ve duraklarda acilen el koyarak ve ilk olarak düzeltilmesini istediğimiz hat ve semt isimleri şöyledir;

"AŞŞAĞI" AYRANCI

261 Kızılay-Kasalar (Etlik) otobüslerinde Kızılay'ın "Kızlay" şeklinde yazılması.

304 Aşağı Ayrancı-Subayevleri otobüslerinde Aşağı Ayrancı'nın "şeddeli" olarak "Aşşağı" şeklinde pekiştirilerek yazılması (Bazı görevlilerimizin daha da ileri giderek -Allah korusun- "Aşşağılık" şeklinde yazmalarından endişe duyulmaktadır.)

305 Keçiören-Bahçeli-Emek hattındaki bazı duraklarda ise Bahçeli'nin "Behçeli" şeklinde yazılması. (Bu durumun da, Tandoğan'da evi bulunan sayın Devlet Bahçeli'ye hakaret olarak algılanıp taraftarlarını kızdırmasından endişe edilmektedir.)

Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Mizah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.