Gülben Ergen boşanmayı paraya çevirdi!

Gülben Ergen boşanmayı paraya çevirdi!
Erhan Çelik ile yollarını ayıran Gülben Ergen sağladığı popülariteyi reklam filmiyle değerlendirdi.

Aralık başlarında kocası Erhan Çelik ile yollarını ayıran Ergen'in, tam filmi çıkarken boşanma olayını gündeme getirdiği iddia ediliyordu. UçankKuş.com'un bildirdiğine göre; zaten boşanacaktı, kocasıyla anlaşamıyordu ama böyle bir zamanlamayla, filmi patlasın diye yaptığı iddiaları dilden dile dolanıyordu. Ancak ünlü yıldız bir anda hepsiburada.com sitesinin yılbaşına özel reklam filmiyle ekranlara geldi. Bu gelişme, UçanKuş.com'un tepkisini çekti. Site editörü yayınladığı yazıda, hem sanatçıyı hem de siteyi ağır sözlerle eleştirdi:

'Ancak işler eşinin, 'Aldatma imalarıyla' bir anda bir başka noktaya taşınırken, bu kez uyanık siteciler çıktı piyasaya... 'Hepsi burada' diye bir site, baktı ki burada hareket çok, bir ucu da belki bize faydası olur diye reklamlarında şimdi yeniden Gülben Ergen'i oynatmaya başladı!.. Akıl almaz... Dünyanın her yerinde, başarılı, örnek alınacak insanlarla reklam filmi çekilir. Bizim buralarda ise sansasyon ile mal satacaklarını sanan 1950'li yıllarda kalmış satıcılar!.. Gel de gülme... Güleriz ağlanacak halimize... İsmi 'hepsi burada' olan site, nasıl bir mesaj vermek istedi ki bize??? Hiçbir şey anlamadık!'

Bu arada, Ergen'in birdenbire Hepsi Burada reklamında oynamadığını, Nisan ayından beri sitenin yüzü olduğunu da belirtelim. Dikkat çekense, sanatçının boşanmanın hemen ardından gayet rahat ve neşeli bir şekilde reklam filminde oynayabilmesi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.