15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerde toplu bedava mı?

15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerde toplu bedava mı?
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Türkiye genelinde resmi tatil olarak kutlanıyor. Bu özel günde toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz olup olmayacağı konusu vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Peki 15 Temmuz toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerde 15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi? İşte İstanbul, Ankara ve İzmir'de 15 Temmuz'da toplu taşıma durumu...

Her resmi tatilde olduğu gibi bu resmi tatilde de toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, toplu taşıma 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde ücretsiz olacak mı?

İSTANBUL'DA 15 TEMMUZ TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ 2024?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde toplu taşımanın ücretsiz olacağını duyurdu. İstanbul genelinde, İstanbulkart ücret entegrasyonuna dahil olan tüm toplu taşıma araçları ücretsiz hizmet verecek. Bu kapsamda:

İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü otobüsleri, özel halk otobüsleri, metrobüs, nostaljik, tramvay ve tünel araçları, Şehir Hatları AŞ vapurları, özel deniz toplu ulaşım araçları (İDO Körfez hariç), Metro İstanbul AŞ (tramvay, metro, hafif metro, füniküler ve teleferik, Kadıköy-Moda nostaljik tramvay) 15 Temmuz'da gün boyu ücretsiz olarak hizmet sunacak.

ANKARA'DA 15 TEMMUZ'DA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ 2024?

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, 15 Temmuz 2024 tarihinde toplu taşımanın ücretsiz olacağını açıkladı.

Karara göre; 15 Temmuz 2024 Pazartesi günü saat 06.00'dan, 16 Temmuz 2024 Salı günü saat 06.00'ya kadar EGO Genel Müdürlüğü'nce yürütülen tüm toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olacak.

İZMİR'DE 15 TEMMUZ TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ 2024?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde toplu taşıma hizmetlerinde indirim ve ücretsiz uygulamalar sunacak. İzmir'de toplu taşıma şu şekilde düzenlendi.

ESHOT, İZULAŞ, İZTAŞIT, İZDENİZ, İzmir Metrosu ve İzmir Tramvayı: Yüzde 50 indirimli ulaşım sağlayacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve TCDD ortaklığıyla işletilen İZBAN'da seferler Cumhurbaşkanlığı kararıyla ücretsiz gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.