Altın fiyatlarında hareketlilik!

Altın fiyatlarında hareketlilik!
Altının ons fiyatı, ABD'den gelecek önemli ekonomik veriler öncesinde gerilerken, gram altın fiyatı ise kritik bir eşikte bulunuyor. Altın alım satımı yapacaklar ve yatırımcılar, güncel altın fiyatlarını büyük bir merakla takip ediyor. Peki, 25 Temmuz 2024 tarihinde çeyrek, gram ve yarım altın fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Altının ons fiyatı, yatırımcıların ABD'de açıklanacak ve merkez bankasının bu yıl ne zaman ve ne büyüklükte faiz indirimi yapabileceğine dair ipuçları verebilecek olan ekonomik veriler öncesinde kâr realizasyonuna gitmesiyle yaklaşık yüzde 1 oranında geriledi. Bugünkü işlemlerde 2365 dolara kadar gerileyen ons altın, yüzde 1,03 kayıpla 2372 dolardan işlem gördü.

GRAM ALTIN FİYATLARI BASKI ALTINDA

Ons altın ve dolar/TL kuruna bağlı olarak hesaplanan gram altın fiyatı, ons altındaki düşüş nedeniyle baskı altında kalırken, dolar/TL'deki yükseliş kayıpları sınırlı tutuyor. Kritik sınır olan 2500 liranın üzerinde tutunmayı sürdüren gram altın, şu dakikalarda yüzde 0,40 düşüşle 2519 liradan işlem görüyor.

GÜNCEL ALTIN SATIŞ FİYATLARI

Bugünün verilerine göre, altın fiyatları şöyle:

  • Çeyrek Altın Satış Fiyatı: 4.209,00 TL
  • Yarım Altın Satış Fiyatı: 8.411,00 TL
  • Tam Altın Satış Fiyatı: 16.882,35 TL
  • Cumhuriyet Altını Satış Fiyatı: 16.771,00 TL
  • Gremse Altın Satış Fiyatı: 42.335,33 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.