Android 15 Güncellemesi Google Pixel Cihazlarına 15 Ekim’de Geliyor

Android 15 Güncellemesi Google Pixel Cihazlarına 15 Ekim’de Geliyor
Google, Android 15 işletim sisteminin Google Pixel cihazlarına 15 Ekim 2024’te sunulacağını duyurdu. Yeni güncelleme, kullanıcı deneyimini iyileştiren birçok yenilik ve geliştirme içeriyor.

Android Police sitesinde yayınlanan habere göre Google, Android 15 işletim sisteminin Google Pixel cihazlarına 15 Ekim 2024 itibarıyla dağıtılacağını duyurdu. Bu güncelleme, kullanıcıların cihaz performansını artırmak ve daha akıcı bir deneyim yaşamak için bir dizi yenilik ve geliştirme içeriyor.

GÜNCELLEMENİN ÖNE ÇIKAN YENİLİKLERİ

Android 15, kapsamlı performans iyileştirmeleri ve yeni özellikler sunarak kullanıcıların deneyimini zenginleştiriyor. En önemli yeniliklerden biri, geliştirilmiş güvenlik protokolleri ve geliştirilmiş yapay zeka destekli özellikler olacak. Ayrıca, daha hızlı uygulama geçişleri ve daha uzun pil ömrü sağlayan optimizasyonlar da yer alıyor.

KULLANICI DENEYİMİNİ ARTIRAN YENİ ÖZELLİKLER

Yeni güncellemeyle birlikte, Android 15, daha akıcı animasyonlar ve kullanıcı dostu arayüz ile dikkat çekiyor. Google, bu güncelleme ile birlikte, geliştirilmiş bildirim yönetimi ve yeniden tasarlanmış ayarlar menüsü gibi kullanıcı deneyimini artıracak bir dizi yenilik sunuyor.

GÜNCELLEME TAKVİMİ VE DESTEKLENEN CİHAZLAR

Android 15 güncellemesi, Google Pixel 6 ve sonraki modelleri için geçerli olacak. Güncelleme, 15 Ekim 2024 tarihinde kullanıma sunulacak ve cihaz sahipleri, ayarları kontrol ederek güncellemeyi indirebilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.