Fatih Erbakan: "İsrafa Son Vereceğiz, Belediyeyi Borç Almadan Yöneteceğiz"

Fatih Erbakan: "İsrafa Son Vereceğiz, Belediyeyi Borç Almadan Yöneteceğiz"
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Samsun’da yaptığı ziyaretlerde, Milli Görüş belediyeciliği ile adaletli, borçsuz ve israfı önleyen bir belediyecilik anlayışı oluşturacaklarını vurguladı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Teşekkür Ziyaretleri" kapsamında Samsun’un Ladik ve Kavak ilçelerine ziyarette bulundu. Ziyaretlerinin ardından Ladik, Kavak, Vezirköprü, Canik ve Tekkeköy ilçelerinde esnafla bir araya gelen Erbakan, Ladik Belediyesi önünde vatandaşlara seslendi. Erbakan, Milli Görüş ve Yeniden Refah belediyeciliği ile Ladik'te ahlaklı bir belediyecilik dönemi başlattıklarını söyledi.

"GÖREV EHLİNE VERİLECEK, ADALET SAĞLANACAK"

Erbakan, adaletli belediyeciliği Ladik'te hakim kılacaklarını belirtti. "Milli Görüş belediyecilik demek, ahlaklı ve adil hizmet demektir" diyen Erbakan, oy veren ya da vermeyen herkese eşit hizmet götüreceklerini ifade etti. Ehliyet ve liyakat esaslarına göre görev dağılımı yapılacağını belirten Erbakan, "Akrabama, yandaşıma değil, kim hak ediyorsa görev ona verilecek" dedi.

"BELEDİYEYİ BORÇ ALMADAN YÖNETECEĞİZ"

Belediyeciliğin en önemli noktalarından birinin denk bütçe olduğunu vurgulayan Erbakan, borç almadan, faiz ödemeden belediyeyi yöneteceklerini ifade etti. "İsrafa ve suistimallere son vereceğiz. Denk bütçe ile Ladik Belediyemizi borç kıskacından kurtaracağız" diyen Erbakan, Milli Görüş belediyeciliğinin geçmişte olduğu gibi başarılı örnekler sunacağını belirtti.

"AHLAKLI BELEDİYE ANLAYIŞI"

Erbakan, belediyecilikte ahlaka ve maneviyata önem vereceklerini, rüşvetin, adam kayırmanın ve yolsuzluğun asla olmayacağını dile getirdi. Belediyelerde israfa karşı hassas davranacaklarını belirterek, "Belediye başkanlığı, ticaret makamı değil, milletin derdine derman olan bir makamdır" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.