Kılıçdaroğlu Kapalıçarşı’yı “açıkçarşı” yapacak (mizah)

Kılıçdaroğlu Kapalıçarşı’yı “açıkçarşı” yapacak (mizah)
CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, her türlü kapalılığa karşı olduğu için tarihi “Kapalıçarşı”yı yıktırıp “açıkçarşı” haline getireceğini açıkladı.

Partisince Nişantaşı’nda düzenlenen salon toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu “Türkiye’de artık tüm işler kapalı kapılar ardında değil şeffaf odalarda gerçekleşecek. Kapalılık dönemi sona erdi. Bu yüzden ‘Kapalıçarşı’nın duvarlarını ve üstünü yıktırıp ‘açıkçarşı’ haline getireceğim” dedi.

“Kapalılara partimizi kapattık”
Kendisinin ve partisinin tesettüre de karşı olduğunu hatırlatan Kılıçdaroğlu “aslında kapalı hanımlara karşı değildik. Nitekim çarşaflı hanımlara bile açılmıştık. Ama onlar ne yaptılar? Kalkıp seçim otobüsümüzde provokasyon yaptılar. Bu yüzden artık kapalılara partimizi kapattık. Her türlü kapalılığa karşı olduğumuz için kapalı bir çarşıya da karşıyız. Kapalıçarşı’yı ‘açıkçarşı’ yapmak istememizin bir sebebi de bu” şeklinde konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu, toplantının bitiminde korumalarını ve partililer aşıp gizlice yanına sokulan muhabirimiz Sıtkı Sıyrıldı “Kapalıçarşı’yı yıkma kararını almanızda, geçtiğimiz günlerde burayı gezerken esnaf tarafından protesto edilmenizin de payı var mı?” diye sorunca olanlar oldu. Muhabirimizi işaret parmağıyla göstererek ‘bu provokatör AKP’li, onu hemen linç etmeli. Vurun yiğitlerim, parça parça lime lime edin” demesi üzerine dövülerek yaka-paça salondan atılan arkadaşımız Sıyrıldı “yine de bu işten kolay sıyrıldım. Hafif yara-berelerle atlatmam mucize” dedi ve şikayet dilekçesini Adliyeye verdi.

 

Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Mizah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.