CHP santralindeki ilginç anonslar-MİZAH

CHP santralindeki ilginç anonslar-MİZAH
CHP’nin Ankara Söğütözü’ndeki Genel Merkezi’ne yeni bir telefon santrali kuruldu. “Akıllı santral” hüviyetindeki santrale çok kapsamlı yönlendirme anonsları da eklendi. Bu anonslara göre tuşlama yapan partililer ve vatandaşla

Arkadaşımız Pembe Ahize, partiyi arayarak yeni santralin yönlendirme anonslarını sizler için kaydetti;

“Vakit’tenseniz hiçbir tuşa basmayın”

(Fonda 10. Yıl Marşı çalıyor.)


“Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezine hoş geldiniz. Dahili numarayı biliyorsanız lütfen tuşlayınız. Bilmiyorsanız ve üye olmak istiyorsanız 1’i, toplu üye olmak istiyorsanız 2’yi, çarşaflı veya tarikatçı üye olmak istiyorsanız 3’ü, üyelikten çıkmak istiyorsanız 4’ü, kurultay itirazlarınız için 5’i, İş Bankası Yönetim Kuruluna girmek istiyorsanız 6’yı, Ergenekon davasına avukat olmak istiyorsanız 7’yi, ‘bu ne biçim parti, bu ne biçim muhalefet. Allah müstahakınızı versin’ diyorsanız 8’i tuşlayınız. Parti içi muhalefete mensupsanız ‘hiziplere gelesiniz inşallah! Biz sizi daha sonra ararız, şimdilik yallah!’ diyoruz. Önder Sav’la görüşecekseniz lütfen hiçbir tuşa basmayın. Kendisi telefonu açık bırakıp tuş olduğu için ‘tuşa basmak’ deyiminden bile nefret etmektedir. Vakit muhabiriyseniz de boşuna hiçbir tuşa basmayın. Gerekli güvenlik önlemlerimizi aldıktan sonra biz size dönmeye çalışacağız.”

Bu yeni anonslar hakkında konuştuğumuz Genel Sekreter Önder Sav “çok fazla anons var. İnsan tuşlarla ilgili yapılan yönlendirmeleri takip etmeye çalışırken yanlış yere yönelebiliyor.” şeklindeki tespitimize katılmadı. CHP’nin her kesime hitap eden köklü ve büyük bir parti olduğunun altını çizen Sav “bu numaralar, bu tuşlar bir şey mi? Bizde daha ne numaralar var” dedi. 

Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Mizah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.